PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motorola v50 i ładowanie !!


Motorola v50 i ładowanie !!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motorola v50 i ładowanie !!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
xenik 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 6100
Operator: Heyah
Wiek: 30
Dołączył: 03 Paź 2004
Posty: 13
Skąd: Dubiecko
Wysłany: 2004-10-30, 10:53   Motorola v50 i ładowanie !!

Problem jest następujący podłączam telefon do ładowarki zaczyna ładowac po jakiejś godzinie kończy i pisze szybkie ładowanie zakończone czy jakoś tak no i zostawiam na noc telefon rano patrze a tam jedna kreska i tak sie dzieje cały czas szybko ładuje i szybko rozładowuje na nowej bateri dzieje sie to samo !! Co może być ?
^
 
 
     
AdSense


pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2004-10-30, 14:12   

moze zmien soft albo ładowarke;)
_________________
I'm back...
^
 
 
     
xenik 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 6100
Operator: Heyah
Wiek: 30
Dołączył: 03 Paź 2004
Posty: 13
Skąd: Dubiecko
Wysłany: 2004-10-30, 15:51   

Ładowarke spoko a co do softu to nie mam kabla !!
^
 
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2004-10-30, 17:02   

ja tez nie mam kabla :( ale zobacz jak zareagje na inna ładowrke a co do softu nie wiem popytaj sie kogoœ moze w ostatecznoœci w jakimœ serwise :)
_________________
I'm back...
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-11-02, 09:42   

pbs,
i ja nadal widzę żę piszesz głupoty. Jakigo kabla?? MOże tak emmi box co?? xenik, sprawdzałeś inną baterię?? masz oryginalną ładowarke??
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
pepek_1990 
Nowicjusz



Telefon: 3310
Operator: Era
Wiek: 27
Dołączył: 14 Wrz 2004
Posty: 46
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2004-11-02, 10:03   

Chyba nie ma kabla, tylko boxem mozna :/ Moim zdaniem baterie wymienic trzeba
_________________
Gość pamiętaj, że ty też możesz dostać BANA :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Motorola k1 - nie laduje po zalaniu +... wypniesz Motorola 2 2010-07-09, 18:26
Brak nowych postów Motorola V8 - instalacja iwona1990 Ginger 0 2010-08-02, 20:44
Brak nowych postów motorola u9- odpadła klapka... kamkuc Motorola 4 2010-08-29, 13:44
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 09:12