PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motorola V60


Motorola V60

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motorola V60
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
stoprocent
Nowicjusz



Telefon: SGH - E250
Operator: Heyah
Wiek: 34
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 5
Wysłany: 2007-03-15, 08:54   Motorola V60

Witam,
otoż niedawno wydałem wszystkie zaoszczędzone pieniązki, na piękną, zadbaną Motorole V60 i teraz mam pytanko, czy dałoby się sciągnąć z niej simlocka za pomocą kodu? bo kabla niestety nie posiadam.

pozdrawiam.
_________________
Samsung E250 user.
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-03-15, 11:07   

stoprocent, da sie za pomocą kodu - cena ok 60zł :D

[ Dodano: 2007-03-15, 11:07 ]
za free niestety niema :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
stoprocent
Nowicjusz



Telefon: SGH - E250
Operator: Heyah
Wiek: 34
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 5
Wysłany: 2007-03-15, 13:26   

wntl napisał/a:
stoprocent, da sie za pomocą kodu - cena ok 60zł :D

[ Dodano: 2007-03-15, 11:07 ]
za free niestety niema :D


ulala, a czego tak drogo? :neutral:
_________________
Samsung E250 user.
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-03-15, 15:02   

stoprocent napisał/a:
a czego tak drogo?

bo kody się nie oblicza, aby je dostać, to trzeba mieć dostęp do bazy danych motoroli. Pozdro.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
stoprocent
Nowicjusz



Telefon: SGH - E250
Operator: Heyah
Wiek: 34
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 5
Wysłany: 2007-03-15, 15:36   

Reich napisał/a:
stoprocent napisał/a:
a czego tak drogo?

bo kody się nie oblicza, aby je dostać, to trzeba mieć dostęp do bazy danych motoroli. Pozdro.


rozumiem, jest jakiś inny sposob sciągnięcia simlocka w tym komsie i przede wszystkim tanszy?
_________________
Samsung E250 user.
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-03-15, 19:13   

stoprocent, jest. Po kablu
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
stoprocent
Nowicjusz



Telefon: SGH - E250
Operator: Heyah
Wiek: 34
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 5
Wysłany: 2007-03-15, 20:05   

EMEK napisał/a:
stoprocent, jest. Po kablu


aha, to gitarka zagrała ;]

thanks a lot, lads :wink:
_________________
Samsung E250 user.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Motorola k1 - nie laduje po zalaniu +... wypniesz Motorola 2 2010-07-09, 17:26
Brak nowych postów Motorola V8 - instalacja iwona1990 Ginger 0 2010-08-02, 19:44
Brak nowych postów motorola u9- odpadła klapka... kamkuc Motorola 4 2010-08-29, 12:44
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 08:12