PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motorola v975 - jezyk polski ?


Motorola v975 - jezyk polski ?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motorola v975 - jezyk polski ?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
justin997
Nowicjusz


Telefon: SiemensS55
Operator: Heyah
Dołączył: 16 Wrz 2006
Posty: 6
Wysłany: 2006-09-28, 13:57   Motorola v975 - jezyk polski ?

Witam !
Okayjnie kupilem motorolke v975. Niestety telefon nie posiada polskiego jezyka :/ Przywieziony zostal z angli. Chcialbym wgrac do niej polski jezyk. szukalem ale nic nie znalazlem. Zmodyfikowanym softem tez nie pogardze :D Jestem zupelnie zielony w tych telefonach. Zawzze mialem nokie albo siemensa. W nokii czy siemensie nie ma dla mnie problemu wgrac nowego softa czy jezyka , ale o motorolce nic nie wiem :/
Prosze o jakis lang pack do tej motki wraz z instrukcja jak wgrac. Jakies FAQi dotyczace wgrywania , modyfikowania softu (itp.) tez sie przydadza.
Pozdrawiam
^
 
     
AdSense


lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-09-28, 14:01   

odeślę cię na stronkę www.matrax.net ;] tam na forum w FAQ jest wszystko ładnie opisane :) pozdro
^
 
 
     
justin997
Nowicjusz


Telefon: SiemensS55
Operator: Heyah
Dołączył: 16 Wrz 2006
Posty: 6
Wysłany: 2006-09-28, 15:29   

NIe znalazlem na tej stronce tego co szukalem :/ Tylko wiem jakie pgramy do czego sluza :P

Nie znalazlem zadnych lang pack'ow ani zadnych linkow ;/
Jak mozecie to prosze o jakies linki konkretne bo samemu to mi szukanie slabo idzie ;/ Jak ktos ma to chociaz niech da linka do lang packa polskiego. Jak juz bede mial lang packa to jakos go wgram :D
Prosze o szybka odpowiedz. Pozdro ;]
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-09-28, 16:02   

leń .. ;]

http://www.matrax.net/forum/showthread.php?t=33139

szukałeś wogóle?
^
 
 
     
justin997
Nowicjusz


Telefon: SiemensS55
Operator: Heyah
Dołączył: 16 Wrz 2006
Posty: 6
Wysłany: 2006-09-28, 16:20   

Pewnie ze szukalem , ale nie znalazlem :P

Dobra... no to scignalem te pliczki i teraz przydaloby sie zeby mnie ktos pokierowal jak to wgrac itp.
Aaaa.. i czy wgram polski oryginalnym kablem motoroli (usb) czy musze jakis inny kolowac?

O jakim rozmiarze moge karte do tej motorolki zamantowac? Wszedzie pisze tylko ze ma byc microSD a nigdzie nie pisze ile :/ 512?
Czy miniSD to to samo co microSD?
Dziekuje za odpowiedzi ;] Licze na dalsza pomoc. Pozdrawiam
^
 
     
BizU 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Lut 2005
Posty: 50
Skąd: Miasto
Wysłany: 2006-09-28, 17:58   

Kabel orginalny wystarczy.
Co do opisów wgrania receptura jest prosta Stery+MFF+shx-~~>v975 (jak w większości motek)
szerszy opis zalecam poszukać na FAQ, a i google nie parzy

To powinno rozwiać wątpliwości:

microSD 512 na 100% nie wiem czy ruszylo juz coś w sprawie MicroSD 1024
_________________
POZDRO4Gość
>>>>>>My Home Page<<<<<<
>>>>Akcja LangPack E1/E790<<<<
^
 
     
justin997
Nowicjusz


Telefon: SiemensS55
Operator: Heyah
Dołączył: 16 Wrz 2006
Posty: 6
Wysłany: 2006-09-28, 20:03   

A jakim programem mam to wgrac ? Chcem zrobic jakas kopie zapasowa czy cos zebym wrazie czego mogl reanimowac moj telefon ;]
Co to jest MFF? Jak juz pisalem w pierwszym poscie, jestem zupelnie zielony.

Dzieki za te karty ;] Licze na dalesze rady. Pozdrawiam
^
 
     
BizU 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Lut 2005
Posty: 50
Skąd: Miasto
Wysłany: 2006-09-28, 20:29   

przywrócić bedziesz mógł za pomocą TP (test-point), bo raczej flashbackup nie dziala z tym modelem (raczej na pewno). MMF - Motorola Multi Flash, jeden program z pakietu PST. Pisanie tego to dużo troche ciut własnej inwencji i poszukaj. W skrócie: instalujesz stery z pakietu PST, potem za pomocą ww. MMF wgrywasz langa.
_________________
POZDRO4Gość
>>>>>>My Home Page<<<<<<
>>>>Akcja LangPack E1/E790<<<<
^
 
     
justin997
Nowicjusz


Telefon: SiemensS55
Operator: Heyah
Dołączył: 16 Wrz 2006
Posty: 6
Wysłany: 2006-09-28, 20:46   

Ok ;] dzieki ;]
Jeszcze tylko jedno. Jak mam Flex version: SE6035CXXW801E
S/W version: R245_U_82.31.56l to ktory lang pack powinienem wgrac ?

http://www.matrax.net/forum/showthread.php?t=33139

R24 czy R26? Ktory polecasz? Czy w ogole to sa dobre lang packi ?
Licze na szybka odpowiedz. Z gory dziekuje ;]
^
 
     
BizU 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Lut 2005
Posty: 50
Skąd: Miasto
Wysłany: 2006-09-28, 21:27   

zalezy jaki masz boot loader jeszcze, pozatym wgrac calkiem zlego langa nie mozesz, a jesli bedziesz widzial ze cos sie kaszani wgrasz nastepnego... i po klopocie
_________________
POZDRO4Gość
>>>>>>My Home Page<<<<<<
>>>>Akcja LangPack E1/E790<<<<
^
 
     
justin997
Nowicjusz


Telefon: SiemensS55
Operator: Heyah
Dołączył: 16 Wrz 2006
Posty: 6
Wysłany: 2006-09-29, 12:56   

Thx za pomoc Bizu ;]

Udalo mi sie wgrac jezyk polski 8) Wszystko ladnie pieknie chodzi , chciaz zdarzylo mi sie ze nagrywalem dzisiaj filmik, zpaisalem go i nagle tak jakby sie telefon zresetowal. Bialy ekran, pozniej zgasl calkiem , a pozniej juz normlanie sie wlaczyl i pokazlo mi ekranik "stan gotowosci" czyli wszystkie ikonki tapete itp. Ale ogolnie dziala bez zarzutu :] Nie narzekam ;]

Mam jeszcze pytanie. Moge nagrywac filmiki tylko 30 sekund :/ Mozna to jakos zmienic ? Zeby mi liczylo dlugosc filmiku w zaleznosci ile mam miejsca w telefonie. Zebym mogl nagrywac dluzsze filmiki.

jakim programem moge scignac KOD ZABEZPIECZAJACY w tym telefonie ?

Prosze o szybka odpowiedz. Pozdawiam
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Karta prepaid z Niemiec do Polski izabela1200 Oferta prepaid i mix 2 2010-09-07, 09:29
Brak nowych postów c3-01 polski język crypto BB5 0 2011-05-20, 11:40
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 08:12