PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Motorolka E365 i nie działający kabel


Motorolka E365 i nie działający kabel

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Motorolka E365 i nie działający kabel
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Kmil 
Użytkownik
Symbian to pasja...



Telefon: NOKIA N97
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 06 Sty 2007
Posty: 83
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-06, 14:32   Motorolka E365 i nie działający kabel

Witam :)
To mój 1 post :) a więc przejde do rzeczy...
Posiadam Motorole E365 do której zakupiłem kabel COM
i teraz problem w tym ze nie moge sie połączyć z zdanym programem
zadnen programik jej nie widzi :)
prosze o pomoc :) chodzi mi głównie o zgrywanie zdjęć

Dodaję screena na którym jest pokazany błąd który wyskakuje po ustawieniu portu COM1 i naciśnięciu connect :


[ Dodano: 2007-01-06, 22:48 ]
Pomoże ktoś na tą moją dolegliwość :D ? bo nie wiem co jest grane :D
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-01-07, 00:14   

Hmm No to ja ci powiem. Motorola E365 to naprawdę nie jest motorolą ale to Acer - firma córka motoroli. Musisz poszukać programów tylko i wyłącznie do tego modelu.

np.

http://www.motorox.forall.pl/downloads.php
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-07, 00:28   

Na Matrax'ie przeczytałem że do E365 dobry jest MobileSurfer, możesz go pobrać tutaj -> http://www.rogepost.com/n/8900115022

[ Dodano: 2007-01-07, 00:37 ]
Wszedłem na tą stronę co podał XURY i znalazłem tam artykuł o konfiguracji Handset Manager, jest on tutaj -> http://www.motorox.forall...hp?article_id=5
Nie patrzyłem tam do downloadu, ale myślę że znajdziesz tam ten program.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Kmil 
Użytkownik
Symbian to pasja...



Telefon: NOKIA N97
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 06 Sty 2007
Posty: 83
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-07, 00:45   

Wielkie dzięki za pomoc :) wszystko jest teraz ok :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 3510i Czcionka a kabel usb part100 DCT-4 0 2012-02-27, 12:11
Brak nowych postów TSMC i ARM mają już w pełni działając... Sorvino Hardware 0 2013-04-07, 10:25
Brak nowych postów Sprzedam: Cyclone Key, Kabel MEP0 BB,... Multi-COM Bazar 0 2013-04-11, 09:32
Brak nowych postów Kabel COM LubiaK DCT-3 4 2013-08-25, 00:32
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20