PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Można zmienić nazwe operatora w mot c550 za pomocą kabla?


Można zmienić nazwe operatora w mot c550 za pomocą kabla?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Można zmienić nazwe operatora w mot c550 za pomocą kabla?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zuk38 
Nowicjusz



Telefon: c550
Operator: Orange
Wiek: 27
Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 13
Wysłany: 2005-09-20, 19:41   Można zmienić nazwe operatora w mot c550 za pomocą kabla?

Jest możliwość zmiany nazwy operatora w motoroli c550 za pomocą kabla? Np. tak jak w nokji za pomoca PPMEdit
_________________
MOJE AUKCJE!!!
^
 
     
AdSense


Mrider 
Nowicjusz


Telefon: v300, v525
Operator: Plus
Wiek: 40
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 36
Skąd: Jastrzebie Zdrój
Wysłany: 2005-09-21, 00:59   

Nie ma mozliwosci zmiany nazwy w tym modelu. Bynajmniej ja sie nie spotkalem z tym aby komus sie udalo.
^
 
     
zuk38 
Nowicjusz



Telefon: c550
Operator: Orange
Wiek: 27
Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 13
Wysłany: 2005-09-21, 14:26   

Mrider, Acha, no trudno. Dzięki za odpowidź.
_________________
MOJE AUKCJE!!!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: