PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > multimedia do motki V3


multimedia do motki V3

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » multimedia do motki V3
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
  Wysłany: 2005-08-21, 11:35   multimedia do motki V3

poszukuje stronek za free poświęconych multimediom do motki V3(tapety,dzwonki mp3 oraz motywy).
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-08-21, 12:00   

znalazłem poradnik, tuning V3 TUTAJ, za chwile poszukam tego o co prosiłeś :p
czy do V3 pasują rzeczy z V300 ??

[ Dodano: 2005-08-21, 12:02 ]
bo jak tak, to tu masz do motek Vxxx
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Nerverofon 
Starszy Użytkownik



Telefon: k750i,
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Cze 2004
Posty: 199
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-08-21, 13:05   

mam ten telefon dwa dni i nie wiem nic na ten temat bo sie nie znam,oraz nie mialem nigdy nic wspólnego z motkami.Nie wiem także jakich progsów użyć aby cokolwiek zrobic.Ale jak narazie wntl to dzieki.A propos rzeczy czy pasują z v300 do v3 to chyba będą pasowaly ,tyle ze roznica bedzie w rozdzielczosciach.
_________________
dziewczyny,podmywajcie sie ,bo nie znacie dnia ani godziny....:D
^
 
 
     
Mrider 
Nowicjusz


Telefon: v300, v525
Operator: Plus
Wiek: 40
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 36
Skąd: Jastrzebie Zdrój
Wysłany: 2005-08-21, 23:56   

Nerverofon napisał/a:
mam ten telefon dwa dni i nie wiem nic na ten temat bo sie nie znam,oraz nie mialem nigdy nic wspólnego z motkami.Nie wiem także jakich progsów użyć aby cokolwiek zrobic.Ale jak narazie wntl to dzieki.A propos rzeczy czy pasują z v300 do v3 to chyba będą pasowaly ,tyle ze roznica bedzie w rozdzielczosciach.


Do wgrywania tapet/dzwonkow uzywaj programu MPT. Beda pasowaly wszystkie tapety z v300, poniewaz v3 ma taka sama rozdzielczosc wyswietlacza (176x220), jedynie fizycznie jest wiekszy (wieksza srednica pixela)
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów pomoc w sprawie uszkodzonej motki e398 endriu19 Motorola 3 2007-01-07, 21:54
Brak nowych postów 2 Motki v3 i 2 problemy krzak9 Motorola 0 2007-04-07, 11:23
Brak nowych postów nie moge wgra flasha do motki e398 tomi_2163 Motorola 2 2007-08-18, 17:56
Brak nowych postów Instalacja softu do motki v9 aero Motorola 0 2008-12-26, 09:40
Brak nowych postów Standardowe multimedia Sebeksebast BB5 0 2009-02-28, 23:52