PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nie działają klawisze w E398


nie działają klawisze w E398

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » nie działają klawisze w E398
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
Wysłany: 2006-01-26, 14:37   nie działają klawisze w E398

nie działają klawisze oprócz włączającego płytka ok gniazdo nie ma zimnych lutów i nic nie jest zalane
^
 
     
AdSense


melonik2 
Nowicjusz



Telefon: E398
Operator: Era
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 23
Wysłany: 2006-02-28, 22:06   

A kombinowałeś coś ze zmienianiem softów?
_________________
Jeśli uważasz, że wszystko jest możliwe - TO TRZAŚNIJ DRZWIAMI OBROTOWYMI!!! :D :D
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-28, 23:29   

Poszukaj flexa E398keyboard_fix i go wgraj. Powinien być na matraxie.

[ Dodano: 2006-03-10, 10:56 ]
Odświeżam bo miałem taki objaw dzisiaj. Pomogło doklejenie folijki z membrankami i przeczyszczenie membranek oraz płytki klawiatury.
^
 
     
Kroko 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 7650
Operator: Era
Wiek: 26
Dołączył: 07 Maj 2005
Posty: 51
Skąd: Orzesze
Wysłany: 2007-09-07, 22:03   

Witam! Ja mam taki sam problem tylko ze mi działają klawisze * i 8 i włączania i górne.. a chciałem wgrać softa ale nie chciało mi złapać telefonu i nie fortunnie mi spadł co może być przyczyna tego?
_________________
MaSaKrA
^
 
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-09-07, 23:38   

Ja miałem taką przypadłość w kilku motkach tego typu. Zawsze najpierw czyściłem styki płyty głównej z płytką klawiatury izopropanolem, jak nie pomagało sprawdzałem na innej płytce a jak nie to...
xury napisał/a:
Poszukaj flexa E398keyboard_fix i go wgraj. Powinien być na matraxie.
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Kroko 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 7650
Operator: Era
Wiek: 26
Dołączył: 07 Maj 2005
Posty: 51
Skąd: Orzesze
Wysłany: 2007-09-08, 12:00   

W ziołem spirytus i wygrzałem płytki i wszystko działa tak jak powinno :)
_________________
MaSaKrA
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów pomylone klawisze w 6220 classic webfun BB5 4 2009-09-24, 08:19
Brak nowych postów [6021] - pozamieniane klawisze wasiesto DCT-4 2 2009-10-18, 09:20
Brak nowych postów [N73] - wariują klawisze _Brutus BB5 6 2010-02-03, 19:53
Brak nowych postów N95, nie działają klawisze. kamil_br BB5 2 2010-08-10, 13:30
Brak nowych postów Odpalanie e398 bez baterii igrek_raciaz Motorola 4 2010-08-19, 17:48