PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nie mogę wgrać j.polskiego w mot t720


nie mogę wgrać j.polskiego w mot t720

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » nie mogę wgrać j.polskiego w mot t720
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
  Wysłany: 2006-02-15, 18:58   nie mogę wgrać j.polskiego w mot t720

witam mam problem mam t720 bez polaka i mam flash z polakiem oczywiście z wersją wyższą i wyskakuje mi na smarcie ze zly(inny) język jak ja właśnie język chce zmienic
^
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-15, 19:14   

Napisz więcej - jaką wersję masz w telefonie i jaką chcesz wgrać. Ja czasem wgrywam langa o wyższej wersji i jest ok. Trzeba tylko odpowiedzieć tak na ostrzeżenia o niezgodności, ale nie zawsze bedzie pasować. Polecam najpierw zrobić backup a potem wrzucać tego langa,. Jak nie pójdzie to zawsze można backup przywrócić.
^
 
     
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
Wysłany: 2006-02-16, 11:20   

witam XURY mam w motoroli flasha T720PM_G_05.40.02R a chce wgrać T720PM_G_05.41.65R_lp000E_lng lubT720PM_G_05.40.0CR_lp000E_lng i to samo ze jezyk jest zly nawet robiłem backupa i nic nie wiem o co chodzi
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-16, 11:36   

Kod:
T720PM_G_05.40.0CR_lp000E_lng
wgraj tego. Jak wyskoczy że nie jest zgodna wersja to nie przejmuj się tym i wgraj mimo to.
^
 
     
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
Wysłany: 2006-02-16, 11:48   

no ok ale jak go ustawiam i klikam zapisz flash to wyskakuje ostrzezenie plik (ktory chce wgrac)firmaware nie zgadza sie z firmaware telefonu
Bład offset sekcji pliku ,jezyk nie pasuje do telefonu i dalej jak znowu naciskam zapisz flash to to samo wyskakuje i nic nie daje sie wogole flashowac
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-16, 17:03   

No coż - skoro nie idze to proponuję zainstalować PST i nim załodować langpacka, reflasha lub monsterka. Opisów instalacji PST jest mnóstwo w sieci i pliczków shx też.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: