PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Odblokowanie połączeń w V3i?


Odblokowanie połączeń w V3i?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Odblokowanie połączeń w V3i?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
AlienXT 
Nowicjusz


Telefon: SE k5001
Operator: Plus
Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 2
Skąd: /dev/null
Wysłany: 2007-05-21, 20:32   Odblokowanie połączeń w V3i?

Siemka. Dzisiaj znajomy przywiózł mi z Niemiec motke V3i. Można do mnie dzwonić, ja moge dzwonić, tak samo z sms. Jednak kiedy z kimś rozmiawiam to po 2-3 sekundach rozłącza się rozmowa. Tak samo jest jak ktoś do mnie dzwoni i na odwrót. Znajomy powiedział mi, że trzeba wpisac jakiś kod z simplusa do telefonu. To prawda? Jeżeli tak to jaki? Moja siec to simplus.
Pozdrawiam i dziękuje z góry.
^
 
 
     
AdSense


lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-05-21, 20:39   

*101*11*99#
to był ten kod .. ale on chyba tylko na Nokie był ! !
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-05-21, 20:50   

dokładnie i nie tylko na Nokie - na większość nowych telefonów.
^
 
     
AlienXT 
Nowicjusz


Telefon: SE k5001
Operator: Plus
Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 2
Skąd: /dev/null
Wysłany: 2007-05-21, 20:54   

Już działa, dzięki :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów brak możliwości wykonywania połączeń. siupek BenQ-Siemens 0 2007-05-26, 23:22
Brak nowych postów SE M600i filtr połączeń tichy Sony Ericsson 0 2007-09-29, 14:33
Brak nowych postów UE obniża ceny połączeń mona Inne 26 2008-09-01, 13:54
Brak nowych postów Czy w 6230i możliwe jest zablokowanie... adil DCT-4 0 2011-03-20, 17:09
Brak nowych postów blokowanie połączeń wychodzących superpio Aplikacje 2 2011-10-13, 22:21