PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Oprogromowania


Oprogromowania

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Oprogromowania
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
masT 
Nowicjusz



Telefon: Motorola
Operator: Plus
Wiek: 26
Dołączył: 21 Gru 2006
Posty: 3
Skąd: Poznan
Wysłany: 2006-12-21, 09:26   Oprogromowania

Siemka jestem tu nowy i bym chciał sie dowiedzieć gdyż mam motorole v235 mam kabel usb gdyż ten kabel mam od cyfrówki i brakuje mi jedynie programu czy ktoś zna jakiś i by mi mógł podać mam mobile phone tools ale wkurza mnie ten program długa instalacja itp znacie cos lepszego albo mobile ale w polskim języku z góry dzięki!

[ Komentarz dodany przez: Piotrek: 2006-12-21, 10:34 ]
Poprawiłem ortografie.
Ostatnio zmieniony przez Piotrek 2006-12-21, 10:35, w całości zmieniany 2 razy  
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-21, 16:01   

masT, ale sterowniki do telefonu masz??
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
masT 
Nowicjusz



Telefon: Motorola
Operator: Plus
Wiek: 26
Dołączył: 21 Gru 2006
Posty: 3
Skąd: Poznan
Wysłany: 2006-12-21, 22:28   

tak mam
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-21, 22:41   

proszę, wybierz sobie coś -> http://www.plk.vectranet.pl/~dante/download.htm

[ Dodano: 2006-12-21, 22:42 ]
Jak będziesz korzystal z P2K to jeszcze te sterowniki P2K Drivers zainstaluj :)
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
masT 
Nowicjusz



Telefon: Motorola
Operator: Plus
Wiek: 26
Dołączył: 21 Gru 2006
Posty: 3
Skąd: Poznan
Wysłany: 2006-12-22, 11:57   

a ja mam prozbe jakbys mogl mi poradzic program latwy w obsludze do motki v235 gdyz co zainstalowalem MPT to nie moglem wgrac dzwonkow ani nic bo pisalo ze plik nie wlasciwy a ja skracalem kawalki i zapisywalem je w mp3, Wave
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-27, 02:54   

masT, a o jakich parametrach robileś te mp3? Może za duże birate dałeś? Bo wg. opiso motorola v235 obsługuje mp3.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: