PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Padnięta Motorola e1070


Padnięta Motorola e1070

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Padnięta Motorola e1070
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
jgolen 
Nowicjusz


Telefon: e 1070
Operator: Plus
Dołączył: 16 Lut 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-02-17, 12:01   Padnięta Motorola e1070

Witam wszystkich użytkowników tego forum.
Ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum proszę o wyrozumiałość.
Dostałem od znajomego motkę e1070,którą przywiózł z Anglii.Chciał wgrać polski lang i tak coś pokombinował,że teraz jedyną oznaką jej życia jest chwilowe zaświecenie klawiatury,zaraz gaśnie i to jest wszystko.Żaden program nie chce jej zobaczyć.Jeżeli ktoś wie bardzo proszę o pomoc,czym i jak postawić ją na nogi.
Pozdrawiam
^
 
 
     
AdSense


lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 31
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2008-02-17, 12:19   

Trzeba wgrać nowy soft i tyle
^
 
  Skype
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-02-17, 12:22   

Twój kolega porostu uwalił Ci tą motkę. Wgranie nowego softu (ale tym razem dobrze ) powinno przywrócić mu życie.
^
 
  Skype
     
jgolen 
Nowicjusz


Telefon: e 1070
Operator: Plus
Dołączył: 16 Lut 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-02-17, 12:23   

Ale jak jak żaden program jej nie wykrywa?
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-02-17, 12:25   

jgolen, No to wiadomo że jej nie będzie wykrywać jak jest uwalona.
Pod boxem jedynie ja ożywisz.
Jeżeli nie masz boxa to wizyta w serwisie :neutral:
^
 
  Skype
     
jgolen 
Nowicjusz


Telefon: e 1070
Operator: Plus
Dołączył: 16 Lut 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-02-17, 13:02   

Zapytam za jednym zamachem ,wyświetlił mi się w RDS boot loader-0.6.7.1 i teraz jaki soft najlepiej wgrać i jakim programem dograć lang mam soft z rozszerzeniem sbf a nie shx jak piszą na forum,czy podejdzie?

[ Dodano: 2008-02-17, 13:18 ]
Mam taki soft ,Czy BootLoader 0.6.7.1 pasuje do niego?
R25221LD_U_85.92.E3P_LP0039_DRM0001_VSTU_205_0C_JPSL_R25221GENE1070_01_USE1070MOBSIR25221008_1FF.sbf
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-02-17, 13:54   

A czym chcesz wgrać tego softa?
^
 
  Skype
     
jgolen 
Nowicjusz


Telefon: e 1070
Operator: Plus
Dołączył: 16 Lut 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-02-17, 14:13   

Myślę,że Rds Lite, chyba,ze masz lepszą propozycję.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Motorola k1 - nie laduje po zalaniu +... wypniesz Motorola 2 2010-07-09, 17:26
Brak nowych postów Motorola V8 - instalacja iwona1990 Ginger 0 2010-08-02, 19:44
Brak nowych postów motorola u9- odpadła klapka... kamkuc Motorola 4 2010-08-29, 12:44
Brak nowych postów Motorola K1 ma problem z zasięgiem. viktor1 Motorola 0 2013-01-16, 17:45
Brak nowych postów Jak zdemontować klawiaturę w motorola K1 emj Motorola 0 2015-06-29, 08:12