PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Pilot RTV w javie na motke E398 ??


Pilot RTV w javie na motke E398 ??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Pilot RTV w javie na motke E398 ??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
plutoo 
Nowicjusz


Telefon: Nokia E50
Operator: Plus
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 41
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-07-17, 22:49   Pilot RTV w javie na motke E398 ??

Witam po raz kolejny... ma ktos pilota do sprzetu RTV w javie na motke E398 ?? Kiedys widzialem to na symbiana i bardzo mis ie spodobalo. Bylbym ogromnie wdzieczny gdyby mi ktos cos takiego podrzucil :]
Pozdrawiam i dzieuje za pomoc :]
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-17, 23:25   

plutoo, jest, ale tylko na symbiana, inaczej nie ma
^
  Skype
     
plutoo 
Nowicjusz


Telefon: Nokia E50
Operator: Plus
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 41
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-07-18, 07:11   

a nie ma jakiegos emulatora na motke??
^
 
     
swider8814 
Nowicjusz


Telefon: V300
Operator: Era
Wiek: 29
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 6
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2005-07-22, 17:48   

jest tez cos takiego na SonyEricssony
^
 
 
     
plutoo 
Nowicjusz


Telefon: Nokia E50
Operator: Plus
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 41
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-07-22, 22:02   

a mozesz mi dac namiar z kad sciaganac to na SE??
^
 
     
MaximusResetus 
Wie co mówi
Shoot 'Em Up !



Telefon: 55,33,e398
Operator: Era
Pomógł: 3 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 456
Skąd: Nowy Sącz - okolice
Wysłany: 2005-07-25, 15:24   

ale nie wiem czy to ma jakiś sens, bo rtv sterujesz przez podczerwień,a e398 takowej nie ma... a szkoda bo tez by się przydała ;-) więc sterowanie czymkolwiek jest chyba niemożliwe no chyba że "blutokiem" ;-)
_________________
http://www.kwitnaceogrody.pl - projektowanie ogrodów - aranżacje zieleni - realizacja nasadzeń
^
 
     
mantus 
Użytkownik



Telefon: Nokia 3315
Operator: Plus
Wiek: 29
Dołączył: 17 Sty 2005
Posty: 117
Skąd: Ruchocice
Wysłany: 2005-09-20, 17:51   

potrzebuję takie coś na SE t630
podajcie link jakiś albo coś
_________________
<<MK>>
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2005-09-20, 20:36   

mantus, nie ma tego na t630 ! i raczej nigdy nie bedzie
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Problem z Boot_Loader w Motce e398 kolek992 Motorola 1 2008-10-15, 14:12
Brak nowych postów Motka E1 czy E398 Robos Co wybrać? 9 2009-01-17, 12:23
Brak nowych postów motorola e398 soft padl ;/ Nex9 Motorola 2 2009-06-13, 14:26
Brak nowych postów E398 wyrwana sim Soni Motorola 2 2009-09-11, 20:50
Brak nowych postów Odpalanie e398 bez baterii igrek_raciaz Motorola 4 2010-08-19, 18:48