PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Polski do motoroli v980


Polski do motoroli v980

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Polski do motoroli v980
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
  Wysłany: 2006-02-11, 13:37   Polski do motoroli v980

witam potrzebuje pilnie flash z j.polskim do motoroli v980 pod smart moto jesli ktoś może pomóc to bardzo prosze zczytalbym z mot z j.polskim ale nie mam jesli ktos ma to pilnie potrzebuje pomocy
Ostatnio zmieniony przez wntl 2006-02-11, 21:27, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-11, 15:36   

A koniecznie musi być pod smarta? Bo mam nawet pod smarta ale w pracy, a smartem też można wgrywać shx, lub po prostu PST lub flashbackup. A w ym temacie są pliki
http://forum.pasjagsm.pl/...v980-vt6540.htm
A jeśli jest to V980m z Vodafone z bootem 6.3.1 to moga nie pasować i wogóle trzeba usunąć RSA lub zaniżać boota przez TP. Bo ostatnio taką robiłem. Tak więc sprawdź jaki masz bootloader i jeśli 6.3.1 to musisz zaniżyć na 5.F.1.
A jak jest na flashu intela to wgrywasz te z końcówką I
^
 
     
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
Wysłany: 2006-02-12, 13:01   

no ok XURY a znasz może jakąś stronke z softami w formacie smf a nie shx bo na smf robiłem a na shx nie wiem zabardzo jak . Chciałbym sobie ściągnąć jeszcze inne flashe
wiec jakbys mógl mi dac namiar tylkonie na stronke bootloadera ze smarta bo nie chca mi sie flashe zapisywac...
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-12, 13:27   

Pod smarta są tu tylko musisz mieć punkty aby ściągać.
Aha aby ściągać z supportu to naciskasz prawy na pliku i wybierasz "zapisz element docelowy jako.." to wtedy zapisuje i nie wyskakuje tekst "simultaneus prochibited" i możesz sciągać tylko jeden na raz.
Ostatnio zmieniony przez xury 2006-02-12, 13:33, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-02-12, 13:27   

damtel21, http://boot-loader.com/ -logujesz sie przez boxa, jak chcesz jakieś flashe to pisz na forum :D Dużo flashy masz TUTAJ
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Problem z wykryciem motoroli przez USB szef901 Motorola 2 2009-09-22, 16:32
Brak nowych postów N900 zmiana jezyka na polski Bobic BB5 6 2010-01-03, 19:22
Brak nowych postów Karta prepaid z Niemiec do Polski izabela1200 Oferta prepaid i mix 2 2010-09-07, 09:29
Brak nowych postów c3-01 polski język crypto BB5 0 2011-05-20, 11:40
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20