PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Polski jezyk w V220


Polski jezyk w V220

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Polski jezyk w V220
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2007-02-19, 17:34   Polski jezyk w V220

Jak wgrać za pomocą zwykłego kabla USB polski język do V 220??
^
 
  Skype
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2007-02-19, 18:06   

z tego co sie orientuje to RSD Lite pliki *.shx i lecisz :)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-02-19, 20:29   

dokładnie tak jak pisze pirat. Można jeszcze użyć PST, lub flashbackup, ewentualnie ulepszony p2ktools.

[ Dodano: 2007-02-19, 19:32 ]
zapomniałem - możesz użyć samego langpacka do zmiany języka. Wtedy tylko musisz znaleść taką samą wersją langpacka jak Twój soft (lub ten sam numer główny - końcówka wersji moze być inna. Bądź Zmienić cały soft z polskim langpackiem itp. Na matraxie powinieneś znaleść wszystko co potrzebujesz.
^
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2007-02-20, 15:26   

Wszystkie pliki potrzebne juz mam, ale we flesh backup nie mam komunikacji z telefonem.
^
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-02-20, 19:14   

boss_53, a instaluje wogole jakieś urządzenia podczas podpinania do USB ?
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-02-20, 23:28   

Z instalacją sterów do motoroli walczyłem wczoraj ponad 4 godziny... Powodzenia
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2007-02-21, 08:51   

dobre stery są w programie PSt ewentualnie smart moto (ten od smart-clipa) - zainstaluj program i w program files -> gsmserver -> smartmoto powinny być sery - a jak nie to w katalogu pst... wim że też może być potrzebna zabawa z rejestrem....
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2007-02-22, 10:46   

xury, pyta o strery do kabelka, ale ich nie mam :/ Jeszcze pomęczę troche ten kabel i dam znać.
^
 
  Skype
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-02-22, 12:12   

masz w załączniku stery p2k
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2007-02-22, 15:56   

telefon da sie przeflashowac, ale przy wgrywaniu pakietu jezykowego PL nie moze skasowac starego i wywala error
^
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-02-22, 22:32   

boss_53, pewnie masz niepasujący langpack do wersji softu. Spróbuj znaleźć soft już zawierający polski langpack lub inny langpack.
^
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2007-02-24, 12:33   

pytanko jeszce. a jak mam ten soft R364_G_0B.D1.09R...
to moge wgrac R365_... ? <- bo tych jest pelno a 364 ciezko sie szuka i są z errorami ;)
^
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-02-24, 15:27   

możesz wgrać. Pamiętaj tylko ze musisz wgrać monstera.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Język Polski e251 Joger Samsung 4 2009-08-18, 08:51
Brak nowych postów N900 zmiana jezyka na polski Bobic BB5 6 2010-01-03, 19:22
Brak nowych postów Karta prepaid z Niemiec do Polski izabela1200 Oferta prepaid i mix 2 2010-09-07, 09:29
Brak nowych postów c3-01 polski język crypto BB5 0 2011-05-20, 11:40
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20