PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Potrzebuje kalkulator aby sciagnac simlocka z motoroli c350!


Potrzebuje kalkulator aby sciagnac simlocka z motoroli c350!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Potrzebuje kalkulator aby sciagnac simlocka z motoroli c350!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MATI
Nowicjusz


Wiek: 28
Dołączył: 12 Lip 2004
Posty: 1
Skąd: Poznań
  Wysłany: 2004-07-19, 01:06   Potrzebuje kalkulator aby sciagnac simlocka z motoroli c350!

Potrzebuje kalkulator aby sciagnac simlocka z motoroli c350!
^
 
 
     
AdSense


etrzycha 
Nowicjusz



Wiek: 33
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 24
Skąd: Mars
Wysłany: 2004-07-23, 17:32   

Nie jeden by chcial calc ale niema go jest gdzies mozliwosc sciagania kodem smocki z motek all ale serwer jest u ruskich a dostep ma niewielu i sie slono płaci .
_________________
Kto pyta nie błądzi !!
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-13, 01:34   

Jak chcecie moge podac link. Sciagasz smoki po IMEI'u wpisujac na stronke a oni emailem wysylaja kod :D po prostu bosko:D

Jedyny minus?
-Cena za wygenerowanie kodu to 29.99Euro :d
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pedros 
Nowicjusz



Telefon: Siemens
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 15 Sie 2004
Posty: 22
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-08-15, 15:44   

Najszybciej zrobi ci to ktos kto ma smart clipa kilka sekund i poklopocie, w tej chewili jest to najlepszy sposob na praktycznie wszystkie simlocki w motkach.
8)
^
 
 
     
gufiak 
Użytkownik



Wiek: 34
Dołączył: 27 Cze 2004
Posty: 75
Skąd: Z piekła :>
Wysłany: 2004-08-19, 13:08   

http://www.google.pl/sear...rola+remote&lr=

Cytat:
ale serwer jest u ruskich
Oryginalny serwer jest w posiadaniu motoroli :) Może ruscy są tylko pośrednikiem :)
_________________
Gość Pokonaj GSM, zanim GSM Ciebie pokona :mrgreen:
^
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-08-25, 09:20   

pedros napisał/a:
Najszybciej zrobi ci to ktos kto ma smart clipa kilka sekund i poklopocie, w tej chewili jest to najlepszy sposob na praktycznie wszystkie simlocki w motkach.
8)


Smart clip fajna sprawa ale jak ktoś przyniesie ci motke do wgrania polskiego to na niewiele się zda. Polecam Victora. Jak na razie nie miałem z nim problemów :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
narvany 
Wie co mówi
[WamPiRzaStY]



Telefon: E72
Operator: Orange
Pomógł: 6 razy
Wiek: 34
Dołączył: 17 Wrz 2004
Posty: 391
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-02-12, 12:28   

Dokladnie... MSS 3.8 i w zwyż (teraz jest wersja 4.0 ale niestety jeszcze jej nie ma na necie) ta starsza zcrackowana mozecie sciagnac bez problemu z sieci p2p (Emule)
_________________
Profesjonalne systemy zabezpieczeń
^
 
 
 
djmaly20 
Nowicjusz



Telefon: nokia 320
Operator: Heyah
Wiek: 32
Dołączył: 17 Maj 2005
Posty: 2
Skąd: świetochłowice
Wysłany: 2005-05-25, 23:02   

no sa calc ale za nie trza placic a zaloze sie z ektos ma linka na ruskiego calc zapodajcie ino jednym :) bede wdzieczny :0
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-05-26, 10:11   

Jest jakiś program co sie nazywa Motorola All Unlocker by JIC fucked by PRIMUS ściągnołem go, ale nie uruchamia mi sie , może nie chodzi pod xp, nie wiem nie mam pojęcia czy może go ktoś sprawdzić pod Windows 98 ??
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
zask 
Użytkownik


Telefon: se k750i
Operator: Plus
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 90
Skąd: BYTOM
Wysłany: 2005-05-26, 15:40   

tu jest ten program mozna go pobrac ale mi on tez nie chodzi mam XP

http://dzwonki.boo.pl/mod...wdownload&cid=8
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-05-26, 16:19   

Na 9x tez nie chula.
Tzn. ja mam Windows Koza (MEEEEEE) :-)
A tak wogole to progs hula w tle ale sie nie odpala.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: