PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Potrzebuje serwisóki do E365


Potrzebuje serwisóki do E365

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Potrzebuje serwisóki do E365
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Dawit000
Nowicjusz


Telefon: Kilka
Operator: Plus
Dołączył: 09 Gru 2005
Posty: 51
Wysłany: 2006-01-31, 13:01   Potrzebuje serwisóki do E365

tak jak w temacie tylko prosiłbym żeby była po polsku i najlepiej ze schematem
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-01-31, 13:22   

Dawit000, no to możesz sobie prosić żeby była po polsku, bo takiej nie ma :D
TUTAJ masz do E365
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Dawit000
Nowicjusz


Telefon: Kilka
Operator: Plus
Dołączył: 09 Gru 2005
Posty: 51
Wysłany: 2006-02-03, 15:59   

wntl pobrałem ale niemoge go otworzyc "nie oczekiwany koniec archiwum" niewiem sprawdź to jak byś mógł
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-02-03, 19:38, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
nEMO 
Wie co mówi



Telefon: i900/5610
Operator: Orange
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 314
Skąd: z tąd :]
Wysłany: 2006-02-03, 17:09   

Dawit000, a co ci potrzeba ?? pewnie nie laduje ?? :D
standard... przemierz bezpiecznik, jak jest ok to wymiana gniazda :D
_________________
| www.OmniaBlog.pl |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-07-06, 21:39   

sie dolacze do pytania ;]
tel chodzil, ale niewiem co mu sie stalo (to nie moj).

nie reaguje na ladowarke, bateria 2,74 V
po sprawdzeniu oporu na chwile sie wyswietla i znika (czyli chyba bezpeicznik odpada)
jakie pomysly??

przy okazji prosze o poprawny link do serwisowki
pozdrawiam!
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-07-06, 22:01   

logos2000, musisz "kopnac" baterie do ok 3,6V bo inaczej nie ruszy - urok motorolek ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-07-08, 10:02   

bezpiecznik był jednak walnięty, a ze nie chcialo mi sie spacjelnie bawic to zrobilem zware ;] teraz sie laduje ale dziwnie cos...

podlaczam ok wlacza sie HELOMOTO zapala sie podswietlnie napisal laduje...
za chwile restartuje sie znowy HELOMOTO, diody zaczynaja mrugac (z 10-20 hercow). po chiwli sie uspokaja i dalej laduje... tak ma byc? czy cos jeszcze nie tak? (zauwzylem ze niektore diody ledwo swieca, ale mnie to juz ryba, mzoe plywał?)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: