PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > PRoblem Z ustawieniami dźwięku w V500


PRoblem Z ustawieniami dźwięku w V500

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » PRoblem Z ustawieniami dźwięku w V500
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
majerek06 
Nowicjusz



Telefon: v500 c60..
Operator: Heyah
Wiek: 25
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 34
Skąd: koniecpol
  Wysłany: 2006-02-18, 14:09   PRoblem Z ustawieniami dźwięku w V500

Witam MAm Problem Porzyczyłem koledze Telefonu i coś mi kablem namieszał ze niemoge wejsc w ustawienia dzwonków bo mi wychodzi do menu skasował wszyskie dzwonki i tapety te co od początku były czy da sie coś z tym zrobic ?? o i jeszcze jedno skąd mam wziąśc kod zabiespieczający kupiłem telefon używany i nieznam jest jakis generator albo coś ??
^
 
 
     
AdSense


john1234 
Nowicjusz


Telefon: v300
Operator: Era
Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-02-19, 16:59   

Z tego co piszesz wynika ze koles skasowal ci pliki systemowe bez ktorych telefon nie bedzie w pelni funkcjonowal wgraj na nowo te pliki jezeli masz ich kopie lub wgraj nowego flexa,kodu zbezpieczajacego nie wygenerujesz albo telefon ma simlocka albo jest zablokowany przez operatora czyli jest trefny.
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-02-19, 18:20   

majerek06, standardowy kod zabezpieczajacy w motoroli to same zera do oporu ;) a z tymi dzwonkami to niestety bedziesz musial przeflashowac sluchawke ...

pozdro
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
majerek06 
Nowicjusz



Telefon: v500 c60..
Operator: Heyah
Wiek: 25
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 34
Skąd: koniecpol
Wysłany: 2006-02-21, 07:37   

Simlocka telefon niema, kurde szkoda myslałem ze będzie dało sie to naprawic zwykłym kablem no ale jeżeli nie to trudno zaniose go do komisu dzięki na pomoc :)
^
 
 
     
john1234 
Nowicjusz


Telefon: v300
Operator: Era
Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-02-21, 08:57   

Zmiec soft mozesz zwyklym kablem usb wgrywajac go programem RSD lite
^
 
     
majerek06 
Nowicjusz



Telefon: v500 c60..
Operator: Heyah
Wiek: 25
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 34
Skąd: koniecpol
Wysłany: 2006-02-25, 13:22   

Ale To jest w pełni bezpieczne ?? prosze o opis jak to zrobic ??
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52