PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z zewnętrznym wyświetlaczem w V3


Problem z zewnętrznym wyświetlaczem w V3

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Problem z zewnętrznym wyświetlaczem w V3
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
cienqi
Nowicjusz


Telefon: samsung
Operator: Orange
Dołączył: 17 Gru 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-12-27, 12:07   Problem z zewnętrznym wyświetlaczem w V3

Witam. Mam problem z zewnętrznym wyświetlaczem w V3 a mianowicie działa wyświetla tapete i zegar ale wszystko jest fioletowe. Czym to może być spowodowane czy może być to wina zmiany oprogramowania ? Telefonik przywieziony z Angli. Niby powinien być sprawny bo jest nowy a jednak... Prosiłbym o wszelką pomoc :D Pozdrawiam.
^
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-12-27, 12:13   

tak ma być. We wszystkich tak jest.
^
 
     
cienqi
Nowicjusz


Telefon: samsung
Operator: Orange
Dołączył: 17 Gru 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-12-27, 12:27   

a to nie powinno byćtakie jaśniejsze ? żeby było widać zegarek a nie tak jak teraz mam że musze minute zegarka na tm wyświetlaczu szukać wydaje mi się że powinno być to bardziej wyraźne
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-12-27, 12:32   

najlepiej to jakbyś fotke wrzucił jak wygląda
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
cienqi
Nowicjusz


Telefon: samsung
Operator: Orange
Dołączył: 17 Gru 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-12-27, 12:47   

oki kolo 15 wstawie tylko skocze do kolegi po aparacik :) mam nadzieje ze bedzie to do zrobienia


Jednak nie mam jak foty wrzucic :/ Wyswietlacz swieci na ciemny fioletowy niby wszystko jest ale jest nie czytelne. Mowiono mi ze moze to byc przez tasme, styki miedzy tymi dwoma wyswietlaczami lub nieumiejetna sciaganie sim locka test pointem. Niestety nie wiem jak byl sciagany sim lock czy kabelkiem czy przez tp.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52