PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Radio w Motoroli T720i


Radio w Motoroli T720i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Radio w Motoroli T720i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 28
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-04-17, 15:07   Radio w Motoroli T720i

Witam. Bawiąc się we funkcjach tej motoroli znalazłem funkcję związaną z radiem. Mianowicie w: ustawienia - zabezpieczenia - blokada aplikacji jest możliwość zablokowania niektórych funkcji kodem. Jest tam właśnie wymienione radio. Jednak nigdzie we funkcjach nie widzę wyboru radia. Szukłem w necie opisu tego telefonu i również nic nie jest napisane o tym że ta motorola ma radio. Może trzeba jakąś aplikację zainstalować i ono będzie. A może to po prostu błąd producenta.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
AdSense


Wing_Z 
Użytkownik



Telefon: RM-320
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 27
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 111
Skąd: Zambrów
Wysłany: 2005-04-17, 15:38   

Jest specjalny zestaw słuchawkowy z radiem który pozwala na użycie tej funkcji. W Motce T722i można nawet podłączyć specjalny zestaw mp3.
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 28
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-04-17, 15:57   

Wing_Z, ale chodzi mi o takie coś, czy jak np. podłączę zwykły zestaw słuchawkowy i wgram odpowiednią aplikację java, to czy będę mógł słuchać radia.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 28
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-04-17, 18:13   

w tej motce raczej nie ma modułu FM więc radia też. Jeśli chodzi o aplikację java nie trafiłem na taką. Możliwa jest tylko w symbianie, ale transmisja opiera się na GPRS.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
Wing_Z 
Użytkownik



Telefon: RM-320
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 27
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 111
Skąd: Zambrów
Wysłany: 2005-04-17, 23:42   

Nie wystarczy sama aplikacja i zwykły zestwa opcja radio uaktywnia się po podpiećiu specjalnego zestau z wbudowanym radiem. Zestaw musi być orginalny motoroli.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 5200 - nie dziala radio. kowalkarol1 BB5 3 2009-07-18, 16:25
Brak nowych postów Ginger na Motoroli E8 kaha89 Ginger 1 2009-08-26, 21:14
Brak nowych postów Problem z wykryciem motoroli przez USB szef901 Motorola 2 2009-09-22, 16:32
Brak nowych postów lg ku 990 radio przez glosnik next LG 6 2010-01-06, 00:33
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08