PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > sim lock z motoroli c350 pomocy


sim lock z motoroli c350 pomocy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » sim lock z motoroli c350 pomocy
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
scopy
Nowicjusz


Telefon: motorola35
Dołączył: 14 Lut 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-02-14, 19:09   sim lock z motoroli c350 pomocy

prosze może ktoś wie coś o jakimś programie do ściągnęcia simlocka z c350 lub programktóry ściąga sima z motek prosze odp :roll: :roll:
^
 
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-02-14, 22:25   

w załączniku masz program :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
scopy
Nowicjusz


Telefon: motorola35
Dołączył: 14 Lut 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-02-15, 11:24   

dzieki moze ci nagonie klienta na ta nokie,jutro wyprubuje programik

[ Dodano: 2007-02-16, 10:51 ]
witam i dziękuje jeszcze raz za program niestety nie udało sie ściągnąć sima :cry: być może jes to przyczyną mojego ostępowania?opisze po kolei co robiłem a moze ktoś powe co robiłem zle.a więc wgrałem program motorola unlocker v80 v220 e380 c450 c 550. następnie podlączyłem kabelek z tel i z określonej lokaliacji wgrałem sterowniki [driwery win xp] co zpowodował iz wyskoczyl napis ze sprzet jest gotowy do użycia.zrestartowałem komputer .włączylem ponownie program motor unlocker,podłączylem tel włączylem przy udziale 3 klawiszy *#i czerwona słuchawka czyl włacznik tel niestety na wyświetlaczu tel ukazał sie ciemny ekran z kilkoma paskami.w progamie nacisnołem jedyny przycisk z łączeniem sie z tel niestety na eranie programu wyskoczył napis ze program nie łączy się z telefonem.prubowałem kilka krotnie bez wyniku.postanowiłem sprawdzić cz y istnieje wogóle połączenie z tel zrobiłem kwerende modemu motoroli cowykazało ze połaczenie z tel jest ,oraz sprawdzałem przez program pc swite i program też widział muj telefonik wiec moze ten program jest nieodp albo ja popełniam bład jeśi jest ktoś kto samemu ściągnoł sima z moty c350 to prosze o kontaktz góry dziękuje :grin:
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: