PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > simlock i spolszczenie motoroli L7


simlock i spolszczenie motoroli L7

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » simlock i spolszczenie motoroli L7
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kross13
Nowicjusz


Telefon: Motka L7
Operator: Cingular
Dołączył: 31 Mar 2007
Posty: 7
Wysłany: 2007-04-01, 11:05   simlock i spolszczenie motoroli L7

Prosze mam motorole L7 ale ma simlock i nie jest po polsku prosze o jakiś program albo coś żeby ja odblokować i jakieś spolszczenie będe wdzięczny :roll:
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-04-01, 11:57   

idź do serwisu a sie nie sęp :D bo możesz zjebać fona i więcej zapłacisz :D
program=>
P2K_Easy_Tool_v3.9
http://www.schwantz-i.org...sy_Tool_v39.zip
pass: i-ztnawhcs
zrobisz nim smoka, wiesz przynajmniej jak wgrać polaka ?? bo niechce mi sie go szukać na daremno ...
jak zepsujesz to niepłacz :D

[ Dodano: 2007-04-01, 13:00 ]
soft od ery => http://www.dawix.boo.pl/l7Era.rar
soft od plusa => http://www.dawix.boo.pl/l7plus.rar
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-04-01, 17:20   

kross13, jeśli tego nigdy nie robiłeś i nie masz wprawy to bardzo latwo popsuć telefon. wntl dobrze ci radzi bo to nie jest proste zdjąć simlocka w Motorolach. Lepiej się wykosztować i zrobić to w serwisie, ale jeśli bedziesz się upierał to Ci napiszę jak to trzeba zrobić.
^
 
     
kross13
Nowicjusz


Telefon: Motka L7
Operator: Cingular
Dołączył: 31 Mar 2007
Posty: 7
Wysłany: 2007-04-05, 13:28   

a ile będzie około kosztować ściągnięcie simlocka w serwisie ?
^
 
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 28
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-04-05, 17:55   

ok 70zl
^
 
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-05, 18:08   

kross13, zalezy czy serwis Motoroli czy taki GSM. U mnie na mieście chca 60zł
więc to zależy
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 28
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-04-05, 21:40   

A jesteś może z warszawy?
^
 
 
     
kross13
Nowicjusz


Telefon: Motka L7
Operator: Cingular
Dołączył: 31 Mar 2007
Posty: 7
Wysłany: 2007-04-06, 10:45   

Nie jestem z Warszawy Mieszkam w okolicach Rzeszowa
^
 
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 28
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-04-06, 16:49   

Aha szkoda bo bym ci to zrobil za 3 dyszki
^
 
 
     
kross13
Nowicjusz


Telefon: Motka L7
Operator: Cingular
Dołączył: 31 Mar 2007
Posty: 7
Wysłany: 2007-04-06, 20:07   

Już ściągnąłem simlocka w komisie za 40 zł i spolszczenie 20 zł . :mrgreen: Tylko mam jeszcze jeden probem jak włoże karte pamięci to komórka mi sie przycina
nie wiem dlaczego prosze o pomoc
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-06, 20:12   

kross13, A wcześniej tak nie było??
pewnie w komisie cos zwalili jak smoka zdejmowali..
Idź do nich i powedz o tym
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
kross13
Nowicjusz


Telefon: Motka L7
Operator: Cingular
Dołączył: 31 Mar 2007
Posty: 7
Wysłany: 2007-04-07, 12:46   

juz wcześniej było jak miałem simlocka
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-04-07, 22:41   

sformatuj kartę
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
kross13
Nowicjusz


Telefon: Motka L7
Operator: Cingular
Dołączył: 31 Mar 2007
Posty: 7
Wysłany: 2007-04-08, 18:53   

Nie da się . Próbowałem formatować przez komorke to wyskakuje błąd , a jak przez komputer to jak klikam na "formatuj" to wogule nic nie robi.Jak próbuje otworzyc dysk wymienny to wyskauje błąd włoż dysk do stacji dysków E
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-04-08, 19:14   

A patrzyłeś co się dzieje na innych kartach?
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Egregio Warsztat 4 2013-01-04, 14:33
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37