PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Soft Do E398


Soft Do E398

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Soft Do E398
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Skiper28 
Nowicjusz


Telefon: Moto E398
Operator: Era
Wiek: 39
Dołączył: 22 Lis 2005
Posty: 4
Wysłany: 2006-02-14, 20:53   Soft Do E398

Tak wiem że niby to takie łatwe miałem wszystko do tego by to zrobić ale musiałem zrobić formata. Czy mógłbyś mi powiedzieć najlepiej jaki soft wgrać i gdzie on jest?? Tego 42 for all mam. pozdrawiam
_________________
Skiper
Ostatnio zmieniony przez Skiper28 2006-02-16, 11:08, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-14, 21:22   

Skiper28 to jeszcze nie zmieniłeś :D ? Przecież to takie proste jest. Flaszujesz 42R_forall najpierw, a potem jakim chcesz i wrzucasz langpacka od BizU. Edtujesz seema i pds'a. i koniec.
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-02-14, 21:44   

jest nowszy soft :D Elektro powinien za niedługo coś o tym powiedzieć :p
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
Ostatnio zmieniony przez wntl 2006-02-20, 22:46, w całości zmieniany 1 raz  
^
  Skype
     
plutoo 
Nowicjusz


Telefon: Nokia E50
Operator: Plus
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 41
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-02-20, 22:08   

juz nie ma tej aukcji... gdzie mozna sciagnac ten sofcik??
^
 
     
arti4782
Nowicjusz



Telefon: SE K750i
Operator: Era
Wiek: 34
Dołączył: 21 Gru 2005
Posty: 18
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2006-03-19, 16:20   

tu macie softy www.matrax.net/forum
www.motoe398.pasjagsm.pl
www.dhost.info/alareel
za darmo
_________________
^
 
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-03-19, 22:13   

Jak chesz to aj ci moge podesłać ale ja mam odrazu na E1.

Moderator:Nic nie podsylamy. Jak chcesz sie podzielic to umiesc w poscie zeby inni tez mogli skorzystac.. bo pozniej zaczna sie posty "Podeslij.."
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
Ostatnio zmieniony przez m_arti21 2006-03-20, 08:13, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39