PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > T720i nie da się zadzwonic


T720i nie da się zadzwonic

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » T720i nie da się zadzwonic
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2005-02-23, 18:12   T720i nie da się zadzwonic

Witam
Telefon Motorola T720i nie da sie nigdzie zadwonic powiem tak sms idzie wysładz dodzwonic sie do mnie tez mozna byc moze jest zablokowana ktoras z opcji w tel i jest taki psikus jestem w tym blady poza tym działa normalnie. Byc moze zablokowana jest opcja połączen wychodzących ale jaki jest standardowy kod od tego moze mi ktos pomóc ?
^
 
 
 
AdSense


mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-02-23, 18:48   

Całkiem możliwe że masz ustawione wysyłam swój numer na wyłączone. Funkcja powinna być albo w ustawieniach albo w połączeniach.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
 
Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2005-02-23, 18:59   

mdawidm, nie w tym wypadku jest dobrze ustawione ale jest taka opcja blokad połączeń ;( wydaje mi sie ze to , czy kablem usb przywróce ustawienia fabryczne ?
_________________
http://img15.imgspot.com/...e1147689697.gif
^
 
 
 
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-02-23, 19:52   

funkcja taka jak ustawienia fabryczne znajduje sie w menu nie trzeba zadnego kabla
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-02-23, 21:11   

Możliwe jest również że włączyłeś na karcie takie coś jak wybieranie ustalone w Nokii może się to nazywać np. numery stałe albo takie coś. To też blokuje funkcję możliwości dzwonienia. Jeśli to jest to to będziesz potrzebował kod PIN2. W Idei standard to 9999 a w Heyah o ile się nie mylę to 0000.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
 
Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2005-02-23, 22:29   

mdawidm, nic nie właczyłem na karcie ! na innym telefonie jest ok :) SERWIS_GSM, chyba mam zmieniony kod i go nie znam
.....
Dodam tylko ze podcas próby dzwonienia pojawia sie albo
Niedostępny
brak subskrypcji :[
_________________
http://img15.imgspot.com/...e1147689697.gif
^
 
 
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-02-23, 23:11   

Kulfon to w takim razie nie mogę Ci pomóc (znaczy się nie umiem). Moim zdaniem jak nie znasz kodu to potrzebny będzie Ci kabel. Pozdro
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
 
Matifcb 
Nowicjusz


Telefon: motorola
Dołączył: 19 Mar 2005
Posty: 7
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2005-03-19, 22:52   

mam ten sam blad czy juz wiadomo co zrobic:(
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów LCD MOTOROLA T720I Jummbo Motorola 0 2005-06-07, 13:53
Brak nowych postów program Motorola t720i Mrider Motorola 1 2005-06-21, 21:39
Brak nowych postów Motka t720i, czym ściągnąć simlocka? M@rcus Motorola 4 2005-09-07, 15:55
Brak nowych postów Motorola t720i jaki sofcik tomcio1044 Motorola 1 2006-03-08, 12:15
Brak nowych postów Motorola t720i swieci przy ladowaniu pawlored Motorola 6 2007-08-16, 21:31