PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > V3, glosnik


V3, glosnik

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » V3, glosnik
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kawka
Nowicjusz


Telefon: V3
Operator: Era
Dołączył: 11 Mar 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-03-12, 10:05   V3, glosnik

witam,

mam maly problem z v3, gdy ktos do mnie dzwoni i ja odbieram ta osoba mnie slyszy a ja jej nie! tak samo jest gdy ja dzwonie do kogos to nie slysze dzwieku wybierania polaczenia...

co jest nie tak?
i czy da sie to naprawic?
i ile to moze kosztowac?

thx:)
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-03-12, 20:44   

kawka, Zobaczy czy dociśnięcie klapki w okolicach głonika coś da. Jeśli nie to najprawdopodobniej padła taśma. Teoretycznie można ją zmienic samemu,ale jeśli nie wiesz co robisz to nie rób. W serwisie różnie ale z moich danych koło 90zł
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-03-12, 20:56   

kawka, jesli to głosnik to na allegro kosztuje kolo 5zł(plus przesyłka) ,jeśli taśma jak napisał EMEK, to taśma na allegro kosztuje ok26zł(plus przesyłka)
jeśi nie potrafisz zrobic tego sam oddaj telefon do serv ale tam zapłcisz wiecej.
EMEK, U mnie u mieście wymiana taśmy to 60 - 70zł.
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-03-12, 22:55   

Zalezy na jakich taśmach... Bo jak ostatnio kupiłem te "oryginały" to po 2 tygodniach koles wrócił z reklamacją
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów S35 nie dziala glosnik tylko przy roz... Dawit000 BenQ-Siemens 8 2005-12-09, 18:39
Brak nowych postów V600- gdzie wpiac glosnik polifoniczn... MasterJapko Motorola 0 2006-07-18, 13:02
Brak nowych postów glosnik 6610i kub@ DCT-4 2 2007-05-20, 13:07
Brak nowych postów k800 odtwarza dzwiek przez glosnik o... wasiesto Sony Ericsson 26 2009-09-23, 05:11
Brak nowych postów lg ku 990 radio przez glosnik next LG 6 2010-01-06, 00:33