PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > v3 niedziała klawiatura i radiocomm :)


v3 niedziała klawiatura i radiocomm :)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » v3 niedziała klawiatura i radiocomm :)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-04-01, 13:01   v3 niedziała klawiatura i radiocomm :)

Witajcie! Dostałem v3 .. Jakieś pół roku temu robiłem ją .. tzn wgrywałem flexa klawiatury tym samym programem bo niedziałała i pomogło :) Teraz to samo .. Teraz nie mogę podłączyć tel motki pod radio coma .. Zapala sie nie bieskie kółko -> sygnał podłączenia urządzenia w głosnikach -> czerwone kółko -> sygnał rozłączenia -> dwa krótkie sygnały ..
Powinno być kółeczko zielone :(
I teraz nie wiem czy sie męczyć z tym flexem czy robić ją przez HW(chodź nie wiem czy to da rade):
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-04-01, 17:23   

lala166, a w jakim trybie jest telefon ? w trybie modemu czy w trybie karty pamięci ?
jeśli w trybie karty pamięci to nie połączysz się z nim
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-04-01, 20:36   

CHyba jest w trybie modemu .. v3 zwykład nie ma kart pamieci ;p albo ja jej nie zauwazam ;p
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-04-01, 20:46   

lala166, no nie ma :) my fault
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-04-05, 12:07   

xury, jakieś propozycje rozwiązania problemu ;p :)
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 106
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-23, 21:52   

a z bootloadera probowales?
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-04-24, 16:56   

y37, klawiatura nie działa (* #) .. a flexa wgrywa sie przy włączonym telefonie ! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 5310 xm,klawiatura EMEK BB5 1 2009-11-17, 19:25
Brak nowych postów E51 - klawiatura wariuje (wykapanie i... przemek4net BB5 2 2010-02-20, 21:47
Brak nowych postów SPV M3100 problem z sms (klawiatura) art_es Inni Producenci 4 2010-04-06, 15:03
Brak nowych postów [v3] klawiatura miga, nie włącza się max1996 Motorola 1 2010-04-13, 18:19
Brak nowych postów n82 nie tak z klawiatura ciezki temat _Brutus BB5 10 2011-11-09, 18:25