PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > v3 pl menu


v3 pl menu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » v3 pl menu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-03-29, 14:53   v3 pl menu

jak w temacie. Mam kabel usb do niej. Podobna da sie wrzucic pl menu wiec bym takie chcial wrzucic. Pytanie jak? tzn jakim programem?(skad sciagnac) jakis soft? (skad sciagnac? ). Z gory dzieki za odp.
^
 
     
AdSense


GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-03-29, 15:02   

kowalkarol1, Może tam coś znajdziesz na ten temat http://matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=54
^
 
  Skype
     
Lemar 
Nowicjusz



Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 52
Skąd: Stąd
Wysłany: 2008-03-29, 17:17   

W załączniku masz polskiego langa :wink: Wgrywasz 'RSD Lite'. Musisz uruchomić tela w bootloaderze (*+#+power)
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-03-29, 20:08   

i kicha, co teraz?

[ Dodano: 2008-03-29, 21:04 ]
juz zrobione. dzieki.
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 31
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2008-04-29, 14:58   

Mam ten sam problem tylko z motka v3i i coś mi nie wychodzi. Zainstalowałem RSD Lite 3.6 i wogóle nie wykrywa mi telefonu. czy musza być zainstalowane najpierw sterowniki od telefonu??
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-04-29, 15:32   

poszukaj na google, tez mialem problem ale sobie porawdzilem i pl menu siedzi:)
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 31
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2008-04-29, 17:55   

kowalkarol1, Gdzie znalazłeś? bo nie mam płytki od tego telefonu a musza być zainstalowane stery a jakoś nie mogę znaleść
^
 
  Skype
     
Lemar 
Nowicjusz



Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 52
Skąd: Stąd
Wysłany: 2008-04-29, 17:58   

lukaczmarek, ściągnij P2K drivers 2.9
^
 
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 31
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2008-04-29, 18:52   

Już wiem co źle robiłem. Te sterowniki ściągałem już wczesniej ale instalowałem tylko jedne a tu jest ich z 5 czy 6. po zainstalowaniu wszystkich wszystko ładnie poszło i już ciesze się PL menu :)
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Polskie menu dla telefonu Nokia 1661 Dawid1346 DCT-4 3 2010-01-10, 14:53
Brak nowych postów 6600 pl menu mati19924 DCT-4 7 2010-01-14, 07:49
Brak nowych postów Samsung C3010 zmiana trybu menu krztof Samsung 0 2010-02-25, 20:13
Brak nowych postów Nokia 7610 wgrywanie polskiego menu dreadlook DCT-4 1 2011-09-16, 20:57
Brak nowych postów Menu Samsung Avila Rwd Samsung 1 2011-11-18, 18:19