PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > V3 - soft d&g


V3 - soft d&g

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » V3 - soft d&g
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
schlana_pułapka
Nowicjusz


Telefon: V3
Operator: Orange
Dołączył: 05 Mar 2007
Posty: 5
  Wysłany: 2007-03-09, 17:46   V3 - soft d&g

mam pytanko czy do v3 mozna wgrac soft dolce&gabbana ? i jesli tak to gdzie mozna go znalezc ?
^
 
     
AdSense


BartekV3r
Nowicjusz



Telefon: V3r
Operator: Orange
Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-03-26, 23:05   

soft d&g pasuje jedynie do V3i, w poprzednich wersjach mozna jedynie pocieszyc sie skinem :cool:
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-03-26, 23:59   

zobacz tutaj => http://matrax.net/forum/showthread.php?t=81274
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-03-28, 22:34   

tak jak pisze BartekV3r musisz miec V3i bo do zwyklej v3 nie ma
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
BartekV3r
Nowicjusz



Telefon: V3r
Operator: Orange
Dołączył: 26 Mar 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-04-01, 17:34   

nie zaprzecze ze mogly powstac nowe softy dla V3, ale oryginalny soft jest dla V3i a to juz zupelnie inne parametry -> zupelnie inny fon :wink:
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów U700 Problem Soft kamo123 Samsung 2 2011-01-21, 07:44
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39