PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > V300 nie można sie dodzwonić, zadzwonić :)


V300 nie można sie dodzwonić, zadzwonić :)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » V300 nie można sie dodzwonić, zadzwonić :)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-08-16, 19:31   V300 nie można sie dodzwonić, zadzwonić :)

Kupiłem ostatnio ... jakiś miesiąc temu v300 .. Oczywiście simlock zdjąłem byl na ere .. I wgrałem soft .. Najpierw od v600, potem znowu od v300 09.75 chyba, a ostatnio znowu jakiegoś monsterka wybajerowanego .. Czasami Przy próbie zadzwonienia z niej (karta PLUS) .. Wyskakuje połączenie nieudane.. Przywracam backupa pierwszego .. Z tego co pamiętam to tam było w "miarę" dobrze .. .. Stawiam na soft .. Jaki będzie najbardziej stabilny? Chodzi mi o wersję?! .. Jak nie pomoże to kąpiel + grzanie? Tylko które elementy ;/ Z góry dzięki za pomoc :P
Ostatnio zmieniony przez lala166 2006-08-29, 17:41, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


john1234 
Nowicjusz


Telefon: v300
Operator: Era
Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-08-16, 19:46   

http://matrax.net/klub/in...d20c993e5305713 tutaj znajdziesz TRIPLETS....72R Lp0037FLEXv3v620 ver3od dluzszego czasu uzywam tego i niema zadnych problemow aha na to reflesh 75R tez tam jest sa lepsze zdjecia.
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-08-17, 08:20   

Właśnie wgrywam.. zobaczymy co będzie .. :twisted: :twisted:
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 106
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-09-01, 12:10   

i co lala w pelni sprawna ta v300 co? :evil:
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-09-02, 17:15   

Na erze działa :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: