PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > V300 soft albo jak zrobic reset wszystkiego.


V300 soft albo jak zrobic reset wszystkiego.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » V300 soft albo jak zrobic reset wszystkiego.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-03-20, 17:59   V300 soft albo jak zrobic reset wszystkiego.

Potrzebuej flasha do v300 albo jak zrobic reset wszystkiego oczywisice przez kabelek USB.

[ Dodano: 2006-03-20, 20:08 ]
zrobilem restet programem i sie neiwlacza . Dajcie softa
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
AdSense


Paweł 
Nowicjusz


Telefon: Moto V300
Dołączył: 19 Lis 2005
Posty: 5
Wysłany: 2006-03-25, 19:12   

na www.v300.prv.pl znajdziesz wszytko
^
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-03-28, 14:54   

tylko ze tam limit sie skonczyl
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 32
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2006-03-28, 14:55   

xir, u mnie bangla
^
 
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-04-13, 09:19   

z tamta motka dalem sobie looz ale mam nastepna v300 z kas sciagnelem softa i niby sie flashuje ale sie niewlacza. teraz nawet boot loader sie dobrze neiwlacza . pomocy
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
Monter 
Nowicjusz



Telefon: różne :)
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 38
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-04-13, 23:22   

A próbowałeś flashować przez testpointa ?
_________________
"Słucham i zapominam, widzę i pamiętam, robię i rozumiem."
^
 
 
     
Paweł 
Nowicjusz


Telefon: Moto V300
Dołączył: 19 Lis 2005
Posty: 5
Wysłany: 2006-04-14, 18:53   

mi np flashowanie poszło 100% ok, a motka sie nie włączała, i nie chciała sie na nowo flashować, kilka razy wyjąłem i włorzyłem baterie i dalej nic ale w końcu po naciśnięciu "*" + "#" + "czerwona słuchawka" przeszedł do trybu flashowania i wgrałem flasha na nowo i znowu zero reacji tylko tym razem po bawieniu sie bateria sie włączył i chodzi do dziś :]
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów 6120c-1 nie włącza się (RESET) karamba26 BB5 1 2012-03-27, 12:49
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39