PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > V500 nie chce siekomunikowac przez USB


V500 nie chce siekomunikowac przez USB

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » V500 nie chce siekomunikowac przez USB
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
  Wysłany: 2005-04-22, 12:10   V500 nie chce siekomunikowac przez USB

Zainstalowłałem oprogramownaie motorili i nie wykrywa mi telefonu. Kiedys 2 razy się połaczyło i juz a wszystko robie tak samo. Czy jest inny program do sciagniecia fotek z V500 bądz moze cos musze dobrać lub cos?? :(
^
 
 
     
AdSense


darkom 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 7610
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 30 Kwi 2005
Posty: 21
Skąd: Rabka
Wysłany: 2005-04-30, 12:32   

Musi chodzic na mobile fon tools dla motoroli !! Pelne oprogramowanie zajmuje koło 500MB i znajdziesz na emule napewno!! prucz tego potrzebne sterowniki usb podstawowe + motorola handset usb driver.
^
 
     
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 71
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-04-30, 16:21   

marian-gsm+, jak będziesz potrzebował sterowniki to wrzucę, bo mam na CD od kabelka forrevera ;)
_________________
Carpe diem, quam minimum credula postero.
http://www.garnek.pl/bonzaj/archiwum
^
 
 
     
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-05-03, 16:39   

A skąd to wszystko wziąść?? Jestem zielony. Potrzebuje jakis box lub cos podobnego??
Jest jakis tutorial do tego??
Dzieki

[ Dodano: 2005-05-03, 17:39 ]
Byłbym Bardzo wdzieczny bo te moje to jakos chodza jak chca.....
Dzieki!!!

[ Dodano: 2005-05-03, 18:51 ]
sorrki za pomyłke...
To jest poprawne/////////// [ Dodano: 2005-05-03, 17:39 ]
Byłbym Bardzo wdzieczny bo te moje to jakos chodza jak chca.....
Dzieki!!! \\\\\\\\\\\\ 8)
^
 
 
     
Ares 
Nowicjusz



Telefon: v300@v600
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Maj 2005
Posty: 2
Skąd: Ropczyce
Wysłany: 2005-05-09, 19:41   

Polecam http://www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=54
oraz http://v300.troublemaker.pl/

znajdziesz tam wszystko co potrzebne do tuningu motki
^
 
     
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 71
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-05-09, 19:53   

marian-gsm+, czy pomogły coś te drivery, które Ci przesłąłem? Czy rozwiązałeś już problem?
_________________
Carpe diem, quam minimum credula postero.
http://www.garnek.pl/bonzaj/archiwum
^
 
 
     
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-05-09, 21:11   

Chyba jedno usb ma do kitu bo nic nie działało, a jak włożyłem do drugiego to sie ten segar włączył i nic nie mogłem i tak zgrać.......
:(

[ Dodano: 2005-05-10, 17:48 ]
Sie okazało, ze to wina przeładownia kompa, u kolezanki poszło za pierwszym razem...wiec jest git< dzieki za pomoc :)
^
 
 
     
cafedelmar 
Nowicjusz


Telefon: V500, CX65
Wiek: 53
Dołączył: 17 Maj 2005
Posty: 2
Skąd: Poznan
Wysłany: 2005-05-17, 15:16   

Sluchaj, musisz sprawdzic w rejestrze, czy klucze vid masz na usbccgp czy usbhub, bo tak powinno byc. Zpaska startu uruchom regedit. Otwórz folder HKEY_LOCAL_MACHINE (ale najpierw w zakladce edycja ustaw uprawnienia dla wszystkich pelna kontrola, zezwalaj itp), potem jak rozwiniesz ten folder wyszukaj i otwórz sytsem, controlset2,nastepnie enum i wyszukaj klucze vid. W kluczu vid 22b8&Pid_4901 (mo|e miec inna wartosc) sa dwa podklucze, odnajdz tam service REG_SZ i nastepujace po nim rozszerzenie usbccgp zmien na usbhub, w drugim podkluczu zrob tak samo.
^
 
     
Phantom 
Nowicjusz


Telefon: motorola
Dołączył: 25 Maj 2005
Posty: 1
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2005-05-25, 10:15   

ja mam ten sam problem z v500 a mianowicie ze wykrywa mi motorola usb modem ale jak wlaczam program mobile phone tools albo p2kman to mi wyskakuje ze nie mam podlaczanego telefonu i nie wiem jak sobie z tym poradzic. moze to sterowniki albo cos
^
 
     
majerek06 
Nowicjusz



Telefon: v500 c60..
Operator: Heyah
Wiek: 25
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 34
Skąd: koniecpol
Wysłany: 2005-11-26, 09:34   

phantom a jaki masz windows ??
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-11-26, 12:40   

majerek06, nie odkopuj trupów. Temat zamykam ze względu na datę postu przed Twoim.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: