PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > v66 klawisz menu


v66 klawisz menu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » v66 klawisz menu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
adiki 
Nowicjusz


Telefon: Motorola
Operator: Era
Dołączył: 04 Wrz 2006
Posty: 4
Wysłany: 2006-09-04, 21:04   v66 klawisz menu

Jestem tu nowy więc na początku witam wszystkich.
Mam problem z v66 mianowicie nie działa klawisz menu tzn. nie mozna wejść w menu klawisz sam działa. Komputer też nie widzi telefonu. Proszę o pomoc
^
 
 
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-09-04, 22:01   

najpierw radzilbym wymyc w wanience
^
 
 
 
     
adiki 
Nowicjusz


Telefon: Motorola
Operator: Era
Dołączył: 04 Wrz 2006
Posty: 4
Wysłany: 2006-09-05, 17:12   

To jest prawie nowa sztuka czysta płyta, ładna obudowa. Może jest jakiś :myk: o którym nie wiem
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 6600 pl menu mati19924 DCT-4 7 2010-01-14, 07:49
Brak nowych postów Samsung C3010 zmiana trybu menu krztof Samsung 0 2010-02-25, 20:13
Brak nowych postów Nokia 1208 nie daiała klawisz "3... maciek1004 DCT-4 4 2010-08-19, 15:07
Brak nowych postów Nokia 7610 wgrywanie polskiego menu dreadlook DCT-4 1 2011-09-16, 20:57
Brak nowych postów Menu Samsung Avila Rwd Samsung 1 2011-11-18, 18:19