PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > W Motoroli E365 nie ładuje sie bateria


W Motoroli E365 nie ładuje sie bateria

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » W Motoroli E365 nie ładuje sie bateria
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
szyfrasz 
Nowicjusz



Telefon: nokia
Operator: Heyah
Dołączył: 11 Lis 2004
Posty: 28
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2004-11-29, 11:12   W Motoroli E365 nie ładuje sie bateria

Ładowarka jest na 100 %dobra kak samo jak bateria (sprawdzałem na innych i jest tak samo),co to moze byc .POMOCY !!!!!!
^
 
 
     
AdSense


SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 32
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-11-29, 17:12   

jakie napięcie idzie na baterię podczas ładowania??
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
gsm84
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6310
Operator: Era
Dołączył: 13 Paź 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-10-29, 13:45   

podejzewam ze przepalil sie bezpiecznik. Taki malutki ukladzik od stron ywyswietlacza po prawej stronie.

1.Albo zrob drut mode :)
2.Wymien na inny bezpiecznik
3.Jeszcze raz przylutuj zlacze systemowe

Pozdrawiam
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-10-29, 23:12   

gsm84, nie odgrzebuj trupow!!! :[
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
boyd_ 
Nowicjusz


Telefon: DCT-10 :)
Operator: Heyah
Dołączył: 09 Paź 2005
Posty: 24
Wysłany: 2005-11-01, 00:13   

a jaką masz łądowarke ?
ja osobiście właśnie uporałem się z takim problemem przed chwilą, czyli :
tez ładowarka na 100% sprawna, bateria również - a jednak nie ładował. jak się okazało to potrzebowałem oryginalnej ładowarki i to wszystko.
kupiłem najpierw adapter zeby było taniej a jak sie okazało to musiałem kupić oryginał zeby było ok, i teraz wszystko hula.
pozdrawiam boyd
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 33
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-11-01, 02:17   

boyd_, a warna chcesz? popatrzyles na moj post powyzej?
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [N95] Nie ładuje bateri maciekpajak Elektronika i inne 1 2010-12-21, 10:07
Brak nowych postów Bateria BP-6M -problem (zmiana objęto... Violet HW 0 2011-06-07, 15:30
Brak nowych postów Nokia E61i nie ładuje baterii koyot24 BB5 1 2013-03-01, 12:31
Brak nowych postów samsung galaxy s3 krótko trzyma bateria kiepski Samsung 5 2014-02-15, 13:49
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46