PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > W510 - po s.locku nie podświetla LCD


W510 - po s.locku nie podświetla LCD

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » W510 - po s.locku nie podświetla LCD
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
spokoszeroko
Użytkownik


Telefon: 6310i
Operator: Plus
Dołączył: 02 Kwi 2007
Posty: 77
Wysłany: 2009-03-01, 20:06   W510 - po s.locku nie podświetla LCD

Witam! W trakcie zdejmowania s.l. z tej Motoroli Smart-Clipem wyskakiwal mi błąd nonstop przy wysyłaniu Boota więc myślę zrobię to kodem. Ale cóż to po złożeniu??? Nie ma podświetlania wyświetlacza!!! Pewnie coś zwarłem nie wiedząc o tym ale TP napeno miałem dobry. Motka trochę się grzeje. Czy ktoś coś wie na temat takiej usterki?
Dziękuję i pozdrawiam.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów C75 Nie podświetla LCD spokoszeroko BenQ-Siemens 0 2008-06-06, 11:28
Brak nowych postów Motorolka W510 Nela81 Kosz 1 2008-08-08, 22:04
Brak nowych postów k550i i wyświetlacz który nie podświe... kkrzychu Sony Ericsson 7 2008-08-09, 13:02
Brak nowych postów j600 po locku zawsze dzwoni na 112 boodzio3 Samsung 2 2009-11-30, 12:00
Brak nowych postów ekran podświetla się na czarno Maciej234 Nokia 6 2012-03-26, 21:10