PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Wapidea w motoroli c330 ?


Wapidea w motoroli c330 ?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Wapidea w motoroli c330 ?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Radek1982 
Nowicjusz


Telefon: Motorola
Wiek: 35
Dołączył: 30 Kwi 2005
Posty: 22
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-08-07, 23:07   Wapidea w motoroli c330 ?

jak skonfigurować wa motce żeby śmigał w ideii?
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-08-08, 02:43   

Konfiguracja WAP/GPRS w sieci IDEA
ustawienia bez GPRS
Nazwa profilu: Idea WAP
Strona domowa: http://wap.idea.pl
Nośnik: Dane
Numer Dial-up: +48501800800
Typ transmisji: ISDN
Typ weryfikacji: Normalny
Użytkownik: idea
Hasło: idea
Adres IP: 192.168.6.102
Szybkość transmisji: 9600
Zabezpieczenie łącza: Nie
Typ łącza: Ciągłe

ustawienia telefonu z GPRS
Nazwa profilu: Idea WAP
Strona domowa: http://wap.idea.pl
APN: wap.idea.pl
Użytkownik: idea
Hasło: idea
Adres IP: 192.168.6.102


może to ci pomoże
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Radek1982 
Nowicjusz


Telefon: Motorola
Wiek: 35
Dołączył: 30 Kwi 2005
Posty: 22
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-08-08, 18:07   

To to wiem tylko w motce to jest to strasznie zamotane:)
i niewiem jak ustawić cały czas wyskakuje sieć niedostępna
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów wymiana tasmy w Motoroli V547-samemu ... kopmark1 Motorola 1 2008-01-05, 11:33
Brak nowych postów Jak wymienić taśme w Motoroli K1 Achilles2 Motorola 0 2008-05-24, 10:43
Brak nowych postów jak sciągnać simloka z motoroli k1 mirelli1986 Simlock 3 2009-05-29, 20:49
Brak nowych postów Ginger na Motoroli E8 kaha89 Ginger 1 2009-08-26, 22:14
Brak nowych postów Problem z wykryciem motoroli przez USB szef901 Motorola 2 2009-09-22, 17:32