PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Znikajaca pamiec w moto v220


Znikajaca pamiec w moto v220

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » Znikajaca pamiec w moto v220
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MmisiekK 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 1100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sty 2005
Posty: 50
Skąd: aberystwyth, UK
  Wysłany: 2006-12-28, 21:33   Znikajaca pamiec w moto v220

Witam, mam taki problem, ze w motce v220 mam ogolnej pamieci ok. 240 kb... Nie wiem czym to jest spowodowane, ale podejzewam, ze wszystkie tapetki i dzwonki idei tyle zajmuja. Problem w tym, ze sa one jakims cudem zablokowane przed usunieciem i program oryginalny nie potrafi ich znalezc. Jest jakis sposob na usuniecie? Nie chce flashowac bo nie mam doswiadczenia w motorolkach, ale jak trzeba to jakos sprobuje. Pytanie czy mozna znalezc jakis program, ktory wykryje pliki zabezpieczone przez operatora? Moze to inny problem? Dzieki z gory za odpowiedz.

PS. sorki za brak polskich znakow, mam angielskiego windowsa.
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-28, 21:37   

MmisiekK, P2L Tools uswa bez problemowo standardowe dźwięki itd. :D

[ Dodano: 2006-12-28, 21:38 ]
Masz widoczny cały dysk telefonu ;)

[ Dodano: 2006-12-28, 21:39 ]
MmisiekK, proszę link -> http://www.plk.vectranet.pl/~dante/download.htm
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
MmisiekK 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 1100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sty 2005
Posty: 50
Skąd: aberystwyth, UK
Wysłany: 2006-12-28, 22:52   

Dzieki wielkie, napewno pomoze, ale powiedz mi jeszcze jedna rzecz jak mozesz. We wszystkich programach podlaczam sie na modem-mode i nie moge przelaczyc na interface... O co chodzi? Przez to nie moge wejsc w zadne uzyteczne dane...
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-28, 22:56   

MmisiekK, zainstaluj sterowniki P2K drivers. Są na tamtej stronce.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
MmisiekK 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 1100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sty 2005
Posty: 50
Skąd: aberystwyth, UK
Wysłany: 2006-12-28, 23:05   

zainstalowalem sterowniki, ale chyba nie wszystkie, bo nie znajduje w managerze urzadzen niczego procz motorola modem, mam windows 2000 ze wszystkimi sp.
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-28, 23:06   

MmisiekK, znajdzie Ci jak uruchomisz program ;)
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
MmisiekK 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 1100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sty 2005
Posty: 50
Skąd: aberystwyth, UK
Wysłany: 2006-12-28, 23:22   

Dalej nie wykrywa, w innym programie dzialaja wszystkie tryby procz interface. Jak podlaczam sprzet to windows sam sobie instaluje sterowniki i nie ma ich w liscie urzadzen w panelu sterowania... Jest tylko modem
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-28, 23:24   

MmisiekK, odpalasz P2K tools, naciskasz na strzałeczke obok Switch To i wybierasz P2K. Później tylko connect.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
MmisiekK 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 1100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Sty 2005
Posty: 50
Skąd: aberystwyth, UK
Wysłany: 2006-12-28, 23:39   

Niestety, w ten sposob wykrywa mi jakis dziwny blad po rusku no i tyle... bede chyba musial jakims sposobem odinstalowac sterowniki, ale to chyba zrobie jutro... Zreszta nie mam pomyslu jak to zrobic skoro ich nie widac w menagerze...
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 24
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1325
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-28, 23:56   

MmisiekK, kurde u mnie tez taki błąd :/ sprobuj tym -> http://dhost.info/alareel/down.php?plik=67 niestety nie sprawdze bo oddałem już telefon.

[ Dodano: 2006-12-29, 00:01 ]
Spróbuj jeszcze tym -> http://motorola1.ovh.org/...dzia/p2kman.htm
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Polski jezyk w V220 boss_53 Motorola 12 2007-02-19, 17:34
Brak nowych postów lang + simlock MOTO w220 lala166 Motorola 12 2007-05-03, 15:07
Brak nowych postów Polski lang moto E1 Lemar Motorola 2 2007-08-22, 10:16
Brak nowych postów Moto Z8 czy SE K810i? xury Co wybrać? 2 2008-07-25, 20:53
Brak nowych postów Freestyle Moto X 2 lukasbiggie Aplikacje 3 2009-03-19, 16:21