PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > C100 sie zacina!


C100 sie zacina!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » C100 sie zacina!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Boxic 
Wie co mówi


Telefon: Dużo
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 263
Skąd: Radom
  Wysłany: 2005-03-15, 16:25   C100 sie zacina!

Witam własnie mam se samsunga C100 od kumpla i niestety fonik sie zacina co jakis czas np:. przy właczeniu fona i wpisaniu pinu tzn. jeszcze nie zdarze wpisac pinu i fon sie juz zacioł i trza bateryjke wyjac wiec co to moze byc ja podejrzewam ze trza sofcika wgrac ale ile by to kosztowało w serwisie???
Fonik oczywiscie takto sprawny zasieg podswietlenie dzynki wibra wyswietlacz itp.. działaja! :mrgreen:
^
 
 
     
AdSense


fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 29
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-03-15, 17:55   

soft jak zawsze najlepiej samemu... taka przyjemność w serwisie to chyba około 30-50 zł.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
Boxic 
Wie co mówi


Telefon: Dużo
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 263
Skąd: Radom
Wysłany: 2005-03-15, 18:08   

No własnie tez mi cos sie tak zdaje no ale wiesz sam bym se wgrał jakbym miał softa progsy i kabel a niestety nie mam :cry: :mrgreen:
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-15, 18:17   

Boxic, zrób se
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-03-15, 20:32   

Boxic, jest jakis specjalny kod do Samsunga co przywraca całkowite ustawienia (tzn. usuwa wszystko to co wgraliśmy a nawet logo operatora pojawiające się po wpisaniu kodu pin). Nie pamiętam teraz jaki to był kod. Spróbuj tego kodu poszukać i go wpisz. Może to coś pomoże.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Boxic 
Wie co mówi


Telefon: Dużo
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 263
Skąd: Radom
Wysłany: 2005-03-15, 21:36   

No sprobuje ale tego kodziku takłatwo sie nie da znalesc ale jednak sie skusze przejsc do komisu i przeflashuja go i powinn byc spoko.. :mrgreen:
^
 
 
     
PolishHooligan 
Nowicjusz


Telefon: C100
Wiek: 30
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 4
Skąd: CRACOViA
Wysłany: 2005-05-10, 14:18   

jak chcesz to mozesz uzyc kodu *#9998*masterpwd# i tam dac inicjonowanie tablicy czy cos takiego , albo wpisac kod na reset *2767*cust# , ktorys z tych kodow powinien zadzialac i wykasuje wszystko z fona co wgrales i all ustawienia ale tel jak nowy nie zawiesza sie , a zawiesza sie od wgrywania duzej ilosci rzeczy ;/
^
 
     
daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-05-18, 16:53   

wpisz *2767*cust# bez karty sim!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Jak wgrać soft do c100 kablem serwiso... jamal666 Samsung 4 2007-07-01, 21:02
Brak nowych postów C100 brak połączenia Uczeń Samsung 0 2007-07-02, 19:15
Brak nowych postów c100 simlock berix Samsung 2 2007-09-22, 23:15
Brak nowych postów Samsung C100 Teroza Samsung 1 2008-06-09, 11:46
Brak nowych postów Nokia 6233 aparat się zacina, wolno c... Lucas_21 BB5 0 2009-02-09, 19:10