PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Glosnosc w c100


Glosnosc w c100

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Glosnosc w c100
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
maczka 
Nowicjusz


Telefon: sam. c100
Dołączył: 06 Maj 2005
Posty: 6
Skąd: Krakow
Wysłany: 2005-05-06, 04:58   Glosnosc w c100

witam wszystkich...jestem nowy...wczoraj pozyskalem sobie nowego fonika...samsunga c100...mam 2 pytania do Was:
-wgralem sobie dzwonek zrobiony z wawe-a...jak go przesluchuje to idzie w miare glosno,ale jak ktos dzwoni to strasznie cicho i to caly czas :/ ...da sie to zmienic?
-wogole jak mam ustawiony byle jaki dzwonek,to jak ktos dzwoni to najpierw jest cicho a dopiero pozniej glosno...da sie zrobic tak,zeby byl caly czas ciagly dzwiek?
bardzo prosze o Wasz pomoc...pozdro
^
 
     
AdSense


daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-05-06, 12:25   

napisz jaką masz wersje fw (*#9999#)
_________________
Samsung rulez
Samsung 4ever :)
^
 
     
maczka 
Nowicjusz


Telefon: sam. c100
Dołączył: 06 Maj 2005
Posty: 6
Skąd: Krakow
Wysłany: 2005-05-06, 13:02   

01.65.as
c10cbwg6
a jak sie nie da w tym oprogramowaniu,to skad mozna sciagnac jakies inne?
^
 
     
daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-05-06, 13:18   

masz kabel do flasha
Ostatnio zmieniony przez daro_cool 2005-06-06, 17:28, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-05-06, 13:29   

Ja nie jestem pewnien, ale wydaje mi się, że innym osobom w tych Samsungach jak ktoś dzwoni to od razu głośno słychać. Więc może masz po prostu ustawiony dźwięk dzwonka na rosnący (narastająco). Poszukaj w fukcjach telefonu, bo coś takiego chyba powinno tam być.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
maczka 
Nowicjusz


Telefon: sam. c100
Dołączył: 06 Maj 2005
Posty: 6
Skąd: Krakow
Wysłany: 2005-05-06, 13:39   

no wlasnie nie ma tego opcji rosnacej...a nie uzywam kabla tylko irdy
^
 
     
daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-05-07, 14:28   

w samsungu c100 nie ma funkcji narastającej po prostu w niektorych softach tak już jest
^
 
     
PolishHooligan 
Nowicjusz


Telefon: C100
Wiek: 30
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 4
Skąd: CRACOViA
Wysłany: 2005-05-10, 14:26   

poczotkowe kilka sekund dzwonka jest ciszej po czym jest juz dobrze , a jak mowisz ze dzwonek z wave jest cichy to ci powiem jak ja robilem w nero wave editor , po zrobieniu dzwonka ustawialem glosnosc , poprostu zwiekszalem ja i gra jak chce proste
^
 
     
maczka 
Nowicjusz


Telefon: sam. c100
Dołączył: 06 Maj 2005
Posty: 6
Skąd: Krakow
Wysłany: 2005-05-10, 22:26   

dzieki wielkie za pomoc....a ile moze kosztowac taki kabel i skad sciagnac tego softa,zeby nie bylo narastajacej glosnosci??
^
 
     
PolishHooligan 
Nowicjusz


Telefon: C100
Wiek: 30
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 4
Skąd: CRACOViA
Wysłany: 2005-05-10, 22:32   

kabel do flashowania fona moze najwyzej 15zł kosztowac pod com ale sa tansze poszukaj na www.allegro.pl a co do softa zdaje mi sie ze to bedzie jakis nowy np c110xedg4 albo starsze c100xxda2
^
 
     
gruszka86 
Nowicjusz



Telefon: 880458581
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 07 Cze 2005
Posty: 24
Skąd: Boguszów
Wysłany: 2005-06-19, 21:20   

ja mam soft C100CBDA1 i mam ten sam problem :(
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Jak wgrać soft do c100 kablem serwiso... jamal666 Samsung 4 2007-07-01, 21:02
Brak nowych postów C100 brak połączenia Uczeń Samsung 0 2007-07-02, 19:15
Brak nowych postów c100 simlock berix Samsung 2 2007-09-22, 23:15
Brak nowych postów Nie aktywne wejscie mic, Glosnosc cd,... Second Space Hardware 2 2007-12-27, 23:46
Brak nowych postów Samsung C100 Teroza Samsung 1 2008-06-09, 11:46