PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak wgrać soft do c100 kablem serwisowym com?


Jak wgrać soft do c100 kablem serwisowym com?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Jak wgrać soft do c100 kablem serwisowym com?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
jamal666 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 41
Wysłany: 2007-07-01, 21:02   Jak wgrać soft do c100 kablem serwisowym com?

Mam kabel serwisowy do c100 pod port com z dodatkowym zasilaniem na 9v baterie.
Mam pliki flash z rozszerzeniami: 2x *bin, *lst, *s37

Tylko nie wiem jakim programem i jak to wgrać.... Wie ktoś co z tym fantem zrobić???
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-07-01, 23:06   

opti flash ??
w downloadzie były programy, popatrz na nazwy to ci uploaduje co chcesz :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
jamal666 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 41
Wysłany: 2007-07-01, 23:18   

Tylko, że optiflash obsługuje te modele:
E530/E610/E710/E310/E810/D410/E300/E620/D720/D520/
E850/E860/E910/I700/P300/P730/S100/S300M/S341i/S342i/S400i/X450/X800/X200

czyli c100 nie da rady

[ Dodano: 2007-07-01, 23:25 ]
Chociaż możesz ten uploadować, bo patrzałem na możliwości najnowszej wersji.... a ten moze obsługuje c100

OptiFlash v3.7.0.1
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-07-05, 20:05   

jamal666, dopiero teraz zobaczyłem ze cos dodałes ...
http://rapidshare.com/fil...sh_v3.7.0.1.zip
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
jamal666 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Cze 2007
Posty: 41
Wysłany: 2007-07-06, 10:57   

wntl, dzięki, ale ten program nie obsługuje c100 i nic tym nie poradze :neutral:

Masz może jakiś inny program, który by z nim zadziałał???
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20
Brak nowych postów martwa nokia n73 ME nie da sie wgrać ... konrad305 Nokia 1 2012-03-24, 16:22
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39