PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > kabel do flashowania...


kabel do flashowania...

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » kabel do flashowania...
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
quantiq 
Nowicjusz


Telefon: Samsung C1
Wiek: 30
Dołączył: 26 Maj 2005
Posty: 7
Skąd: LBN
Wysłany: 2005-05-26, 16:46   kabel do flashowania...

jak wyglada kabel do samsungs shc c100 za pomoca ktorego mozna flashowac?!
czy jest to najzwyklejszy kabel dostepny na alegro podpinany do portu com lub portu usb??
czy jakis inny?!
przeszperałem cale forum i odp na moje pytanie nie uzyskalem;)
bo co mi po tym ze po podlaczeniu kabla do flashowania robi sie trojkolorowy ekran(komu oczywiscie;P)
moze jakies zdjecia:>
^
 
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-05-28, 08:29   

Heh
Mam dla ciebie smutna wiadomosc.
Te samsungi mozna flashowac chyba tylko Boxem.
^
 
 
     
daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-06-01, 12:59   

na szczescie nie tylko boxem podaj adres e-mail to ci wysle schemat
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-06-01, 13:30   

Na forum jest taka zasada!
Nic nie wysylamy na maila.
Jak masz schemat to wrzuc go tu aby wszyscy mogli zassac.
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-06-01, 14:52   

riger napisał/a:
Na forum jest taka zasada!
Nic nie wysylamy na maila.
Jak masz schemat to wrzuc go tu aby wszyscy mogli zassac.


bo inaczej groza konsekwencje za zlamanie regulaminu :)
^
 
 
     
daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-06-06, 16:21   

przepraszam nie wiedzialem nie mam linku bo mam ten schemat mam na dysku
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-06-06, 17:01   

daro_cool, to nie mozesz wysłac w załaczniku??

ten schmat pasuje? http://sgh-x100.forever.kz/images/x-100cable.gif
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-06-06, 19:30   

O bony
logos2000 gdzie ty ten schemat poszukales.
Bo widze ze w tureckim mykasz :lol:
daro_cool jak uzywasz opcji odpowiedzi (nie szybkiej odpowiedzi prosto na dole strony) to masz funkcje dodaj zalacznik jesli masz go w gifie to bedzie go widac po prostu i nie bedzie go trzeba nawet sciagac lecz jesli masz w czyms innym to najlepiej spakuj wrarem i wtedy wrzuc.
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-06-06, 19:42   

riger, chyba ruskim. w google było :)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
gruszka86 
Nowicjusz



Telefon: 880458581
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 07 Cze 2005
Posty: 24
Skąd: Boguszów
Wysłany: 2005-06-16, 09:17   

a wiecie może gdzie można taki kabel dostać. Na allegro nikt nie pisze w opisie czy to jest zwykły kabel czy serwisowy :(
^
 
     
daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-07-06, 13:32   

to jest schemat uniwersalnego kabla

[ Dodano: 2005-07-06, 14:35 ]
a to zip z gifem bo na poscie nic nie widac
^
 
 
zygus2 
Nowicjusz



Telefon: Nec e228
Operator: Heyah
Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 21
Skąd: Poznan
Wysłany: 2005-07-15, 08:08   

a jak popdiąć zasilanie do zwykłego kabelka ?? Chodzi tu o samsunga r200. Kupiłem na allegro kabelek niby serwisowy ale i tak muszy dodać zasilanie :/ jakiś schemacik bądz opis bardzo mile widziany
^
 
 
     
retros 
Nowicjusz


Telefon: Samsung
Operator: Era
Dołączył: 15 Lip 2005
Posty: 2
Skąd: Trzebinia
Wysłany: 2005-07-15, 11:55   

panowie potrzebuje pomocy przy flashowaniu c100 na c110 !
Ostatnio zmieniony przez retros 2005-07-17, 20:04, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-07-15, 12:13   

Sorka ale nic nie widac na tym zdjeciu bo jest malutkie a Piciu1000 wylaczyl opcje powiekszania obrazkow.
^
 
 
     
daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-07-15, 13:14   

riger napisał/a:
Sorka ale nic nie widac na tym zdjeciu bo jest malutkie

dlatego pod spodem dalem zipa!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Kabel FBUS UFS/JAF DO Nokia 6230 Mar_Gaj12 DCT-4 2 2011-01-25, 16:01
Brak nowych postów Nokia 3510i Czcionka a kabel usb part100 DCT-4 0 2012-02-27, 12:11
Brak nowych postów Sprzedam: Cyclone Key, Kabel MEP0 BB,... Multi-COM Bazar 0 2013-04-11, 09:32
Brak nowych postów Kabel COM LubiaK DCT-3 4 2013-08-25, 00:32
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20