PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > L760 odzyskiwanie danych


L760 odzyskiwanie danych

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » L760 odzyskiwanie danych
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2009-05-12, 16:27   L760 odzyskiwanie danych

Witam, mam samsunga L760 z którego mam zgrać kontakty. Problem w tym, że telefon nie czyta kart sim i PC Suitem nie mogę się z nim połączyć. Ma ktoś pomysł jak zgrać je?
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
AdSense


wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-05-12, 20:07   

Reich, może eksport do pliku i na kartę pamięci
^
 
  Skype
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-05-12, 20:29   

wasiesto, tylko
Reich napisał/a:
Problem w tym, że telefon nie czyta kart sim

a bez karty tego nie zrobi.
^
 
  Skype
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-05-12, 21:39   

GSMservice napisał/a:
a bez karty tego nie zrobi.


GSMservice, wydaje mi się że chodzi tutaj o kontakty zapisane w pamięci telefonu
^
 
  Skype
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2009-05-13, 09:45   

wasiesto napisał/a:
Reich, może eksport do pliku i na kartę pamięci
ale jest to niemożliwe bez karty sim.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-05-13, 17:53   

Cytat:
ale jest to niemożliwe bez karty sim.

Tak jak mówiłem :)
może pod boxa :?: bo innej rady chyba nie widzę bo trybu offline ten telefon nie ma.
^
 
  Skype
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2009-05-14, 14:19   

mam ns pro i ust pro ale nie mogę sczytać żadnym z tych boxów flasha
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Omnia - problem z transmisją danych mariusz9a Samsung 4 2009-02-10, 16:42
Brak nowych postów Mozilla Firefox - import danych korpi Software 2 2009-11-14, 13:45
Brak nowych postów [M65] Pilne odyzkiwanie danych z tele... _Brutus BenQ-Siemens 1 2010-06-21, 10:20
Brak nowych postów Transfer danych w Orange? noworoczna Internet 1 2010-07-16, 15:20
Brak nowych postów Przechowywanie danych pulpetzdechl BB5 0 2010-09-04, 19:02