PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Lutowanie taśmy w E700


Lutowanie taśmy w E700

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Lutowanie taśmy w E700
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Samir 
Nowicjusz


Telefon: 3310
Operator: Orange
Wiek: 25
Dołączył: 30 Lip 2006
Posty: 3
Wysłany: 2007-01-08, 15:40   Lutowanie taśmy w E700

Mam pytanie czy przelutowanie tasmy w tym telefonie jest wielka filozofia bo oceniam swoje mozliwosci na średniozaawansowane

[ Komentarz dodany przez: boss_53: 2007-01-08, 18:33 ]
Dawaj temat taki by odpowiadał treści postu.
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2007-01-08, 18:33, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


Dawidziu 
Nowicjusz



Telefon: Samsung
Operator: Heyah
Wiek: 25
Dołączył: 04 Sty 2006
Posty: 37
Wysłany: 2007-01-09, 21:12   

Niestety może się to okazać wielką filozofią.
_________________
Mają gęby wrogie i puste łby, jedyne co potrafią w życiu to szczerzyć swoje krzywe kły...
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-01-10, 14:14   

zalezy jakie masz sciezki na tej tasmie jesli masz takie pol mm jeszcze przejdzie ale jak mniejsze to zapomnij
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-01-19, 09:34   

y37, Wczoraj lutowałem, jeśli robisz to pierwszy raz to na 100% rozwalisz zewnetrzny wyświetlacz. jest na takich blaszkach malutkich dolutowany do płyty, blaszki są na taśmie i jak za mocno przygrzejesz to odpadaja, wtedy kicha
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-01-19, 19:21   

ja sie rozniez podpinam do wypowiedzi kolegow - owszem mozna to zrobic bo znajomy wymienia te tasmy ale ja bym raczej kupil cale lcd z tasma - ale niesty to sa juz duze koszta w porownaniu z kosztem tasmy - bardzo dobra lutownica, sporo wprawy i bedzie dzialac ;)
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Wymianta Taśmy w 8910 qwer DCT-4 1 2008-03-07, 22:42
Brak nowych postów [6131] Wymiana taśmy korpi BB5 5 2009-01-25, 17:11
Brak nowych postów wymiana taśmy w u700 muchas Samsung 20 2009-02-11, 23:31
Brak nowych postów lutowanie słuchawek EMEK HW 4 2009-12-31, 10:56
Brak nowych postów N95 Wymiana taśmy jubi20 BB5 2 2010-03-04, 02:05