PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Manager do Samsunga SGH-Exxx - Pilnie potrzebny!!


Manager do Samsunga SGH-Exxx - Pilnie potrzebny!!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Manager do Samsunga SGH-Exxx - Pilnie potrzebny!!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-11-28, 23:26   Manager do Samsunga SGH-Exxx - Pilnie potrzebny!!

Witam.

Posiadam Samsunga SGH-E600. Telefonu niema jeszcze w Polsce w sprzedazy. Co ciekawsze niema o nim nic na oficjalniej polskiej stronie SAMSUNGA. Na www.telefonia.wp.pl tez wiedza o nim tlyko tyle ze ma aparat cyfrowy i przekierwania polaczen ;) Potrzebuje do niego jakis Manager do wrzucania dzwonkow, zgrywania fotek i filmow. Czy ktos posiada cos takiego? Telefn sprawadzany byl z niemiec za cene duzo mniejsza niz kosztuje w polsce, jednak musialem troche w niego wpakowac zeby bylo PL menu i byl bez simlocka.. Telefonik super tylko ze niemozna nic z niego zgrac bo Samsung Phone Manager v1.8 przy polaczeniu wywala blad ze niemoze sie polaczyc. KAbel mam od innego samsunga SGH-2100 ale pasuje jednak cos niebardzo che wspolpracowac z E600... Ma ktos jakis pomysl jak do i z tego fona cos zzucic??

Prosilbym o konkretne odp.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AdSense


SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-11-29, 08:20   

MasterJapko, ten kabel co masz ma chyba inny pinout !!
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-11-29, 08:22   

a tak poza nawiasem
e600 to klon s300 tyle że z aparatem :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-11-29, 12:38   

SERWIS_GSM, jestes pewny ze ma inne? MAsz moze Pinuoty do E600? A jak juz to chyba klon E300 a nie S300 ?? Bo od 2100 to mam. Ten kabel ma jakas taka dziwna kostke z przelacznikiem ktorego niemozna przelaczac i z wejsciem jak y na ladowarje lub 2 kabel :| Poco to jest?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-11-29, 17:11   

eee żę co?? co to za kabel??? a klon to to jest s300
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-11-29, 18:14   

A no kabelek jest orginalny podejze od SGH-2100
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: