PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > MMS w c100?


MMS w c100?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » MMS w c100?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
agaciaa 
Nowicjusz



Telefon: SGH-c100
Operator: Era
Wiek: 31
Dołączyła: 17 Lut 2005
Posty: 15
Skąd: Opole
  Wysłany: 2005-03-20, 21:43   MMS w c100?

czy c100 moze odbierac MMS-y??dostalam sms,w ktorym bylo napisane :

"""otrzymales wiadomosc MMS.Wejdz do przegladarki internetowej,wpisz ponizszy adres,a nastepnie kod: ...(i tu podany kod i adres)... """"

Ale kiedy otwieram internet w komorce pojawia sie komunikat,ze usluga internetowa jest wylaczona. Tak wiec teraz niewiem czy mam wlaczyc ową uslugę(czego tez niewiem jak zrobic...)zeby odczytac MMS,czy jest na to jakis inny sposob.....a przede wszystkim czy w c100 jest w ogole mozliwosc odczytania MMSa? Za podpowiedz barrdzo bardzo dziekuje :wink:
^
 
 
     
AdSense


Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 72
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-03-20, 21:47   

agaciaa, C100 nie może przyjmować MMSów.
_________________
Carpe diem, quam minimum credula postero.
http://www.garnek.pl/bonzaj/archiwum
^
 
 
     
agaciaa 
Nowicjusz



Telefon: SGH-c100
Operator: Era
Wiek: 31
Dołączyła: 17 Lut 2005
Posty: 15
Skąd: Opole
Wysłany: 2005-03-20, 21:58   

aha,czyli nie ma sensu kombinowac ani wchodzic na zadne strony... Szkoda tylko ,ze nie zobacze cio tam bylo :( ............. bądź co bądź...dzieki za odpowiedz :) :) .......
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-03-20, 22:02   

agaciaa, jeżeli otrzymasz od kogoś mmsa o najprawdopodobniej możesz go sprawdzić na stronie internetowej. Tak przynajmniej jest w idei i plusie. Warunkiem jest wyłączna funkcja odbierania mmsów.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-20, 23:45   

mdawidm, jaka wyłączona???? c100 nie ma mmsów więc jak można ją wyłącyć.
agaciaa, otrzymanego mmsa możesz obejrzeć na stronie podanej w smsie z wiadomością o mmsie :) ))
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
agaciaa 
Nowicjusz



Telefon: SGH-c100
Operator: Era
Wiek: 31
Dołączyła: 17 Lut 2005
Posty: 15
Skąd: Opole
Wysłany: 2005-03-21, 20:21   

juz probowalam, ale nie opdalilo stronki :( W przegladarce nie bylo nic pod tym adresem,pod ktorym mial byc mms... Ale przynajmniej juz wszystko wiem :D Pozdrówka ;)
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-03-21, 20:34   

SERWIS_GSM, ale chodzi mi o to że wyłączona przez operatora (tak jak np. poczta głosowa). Standardowo funkcja odbierania mms jest wyłączona, bo przecież nie wszyscy mają fona z kolorowym wyświelkaczem i mogą w nim oglądać i wysyłać mmsy. Ja mam Popa i zanimaktywowałem funkcję odbierania mmsów to zawsze dostawałem wiadomość że aby obejrzeć odebrany mms muszę się zalogowac na stronie idei.
Tak więc jeśli ktos kto nie ma obsługi mms w telefonie może je obejrzeć na stronie operatora.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-21, 20:56   

agaciaa, niestety te mmsy są po jakimś czasie kasowane :( (
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów C100 - Brak zasięgu. KanekS Samsung 0 2007-02-04, 10:41
Brak nowych postów Jak wgrać soft do c100 kablem serwiso... jamal666 Samsung 4 2007-07-01, 21:02
Brak nowych postów C100 brak połączenia Uczeń Samsung 0 2007-07-02, 19:15
Brak nowych postów c100 simlock berix Samsung 2 2007-09-22, 23:15
Brak nowych postów Samsung C100 Teroza Samsung 1 2008-06-09, 11:46