PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nie moge dzwonić z A400


Nie moge dzwonić z A400

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Nie moge dzwonić z A400
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
  Wysłany: 2005-03-11, 18:54   Nie moge dzwonić z A400

Mam problem w A400 jest zasieg mam napis operatora ale przy próbie dzwnienia nie dwoni długo a potem anuluje, i mam napis ograniczone usługo sieci mimo kresek zasiegu????Co to moze być??
Dzieki.
^
 
 
     
AdSense


boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-03-12, 11:41   

Posprawdzaj wszystkie ustawienia połączeń.
^
 
  Skype
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-12, 19:29   

marian-gsm+, ogranbuiczone uslugi sieci masz jak telefon jest kradziony i zablokowany po imeiu
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-03-13, 22:34   

<b>serwis gsm</b> :shock: tu sie zaskoczyłem, telefon dostałem od znajomego do przetestowanie dla mamy mam komplet do niego i był cały czas uzywny.......hm ale mozliwe... :?:
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-13, 23:47   

marian-gsm+, ja nie twierdze ze jest kradziony tylko podaje czemu min pokazuj etaki napis
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
marian-gsm+ 
Użytkownik


Telefon: N73,Z370,
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2005
Posty: 120
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-03-14, 16:45   

rozumiem, dzieki za rade:) ,zauwazyłem tez ze czasasmi sam z siebie szuka sieci wiec chyba problem lezy gdzie indziej.
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-14, 18:03   

marian-gsm+, zbadaj nadajnik podejrzewam ze jest do wymiany :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: