PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > problem z kartą 1GB w Samsungu E250


problem z kartą 1GB w Samsungu E250

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » problem z kartą 1GB w Samsungu E250
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pingwin114
Nowicjusz


Telefon: Samsung
Operator: Plus
Dołączył: 23 Maj 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-05-23, 21:09   problem z kartą 1GB w Samsungu E250

dwa dni temu kupiłem samsunga e250 i od razu microSD 1GB kingstona

karte sformatowalem w telefonie...wgralem z kompa na nią 172 utworki...

jak włożylem ja do fona,to tam pokazuje jedynie 121 plików mp3...

jak to możliwe/?

i mam jeszcze jedno pytanie...czy można zrobić jedną liste odtwarzania w odtwarzaczu tego fona i wrzucić tam całą muze jaką się ma na karcie??
^
 
  Skype
     
AdSense


Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 28
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-05-24, 10:11   

pingwin114 napisał/a:
wgralem z kompa na nią 172 utworki...

jak włożylem ja do fona,to tam pokazuje jedynie 121 plików mp3...

bo w tych co ich nie ma za duze sa nazwy i telefon ich nie wyswietla.
pingwin114 napisał/a:
czy można zrobić jedną liste odtwarzania w odtwarzaczu

mozna musisz poszukac gdzies w playerze tylko doklanie nie pamietam gdzie
^
 
  Skype
     
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 27
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-05-24, 11:00   

pingwin114, wchodzisz do menu/moje pliki/karta pamięci/mp3 i wybierasz piosenkę dajesz opcje i naciskasz lista odtwarzań... Po dodaniu danych MP3 wchodzisz: manu/gry i aplikacje/MP3 i ona automatycznie odtwarza twoja listę piosenek. POZdro :grin:
^
 
     
pingwin114
Nowicjusz


Telefon: Samsung
Operator: Plus
Dołączył: 23 Maj 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-05-24, 11:06   

kub@ napisał/a:
pingwin114, wchodzisz do menu/moje pliki/karta pamięci/mp3 i wybierasz piosenkę dajesz opcje i naciskasz lista odtwarzań... Po dodaniu danych MP3 wchodzisz: manu/gry i aplikacje/MP3 i ona automatycznie odtwarza twoja listę piosenek. POZdro :grin:


to mammniej więcej rozkminione...ale tam są tylk 4 listy i w każda mogę wrzucić maX 30 utworków...a ja chciałbym mieć jedną listę,w której będę miał wszystkie moje mp3
^
 
  Skype
     
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 27
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-05-24, 11:13   

pingwin114, to tylko możesz na karcie słuchać, bo inaczej sie nie da… Pozdro :cool:
^
 
     
Karolson
Nowicjusz


Telefon: Samsung e2
Operator: Era
Dołączył: 06 Sie 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-08-06, 22:08   

Mam jedno pytanie - czy zeby nagrac na karte microSD jakies pliki to trzeba tylko i wylacznie przez kabel USB czy jakos inaczej sie da?

Bo kupilem sobie kabel USB ale on jakos nie chce mi dzialac... :/
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 35
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2007-08-06, 22:25   

Cytat:
Mam jedno pytanie - czy zeby nagrac na karte microSD jakies pliki to trzeba tylko i wylacznie przez kabel USB czy jakos inaczej sie da?

Np.: wsadzasz kartę w czytnik i wrzucasz.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
Karolson
Nowicjusz


Telefon: Samsung e2
Operator: Era
Dołączył: 06 Sie 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-08-07, 00:13   

sundance_kid napisał/a:

Np.: wsadzasz kartę w czytnik i wrzucasz.


w jaki czytnik? trzeba jakis dokupic czy juz go mam ;> :/
jezeli go mam to gdzie sie dokladnie znajduje?
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-08-11, 15:29   

Zajrzyj tu
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
stoprocent
Nowicjusz



Telefon: SGH - E250
Operator: Heyah
Wiek: 36
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 5
Wysłany: 2007-08-14, 15:41   

witam,
ja natomiast mam troszke inny problem, otoż po podpięciu kabla USB do kompa, nie tworzy mi sie inny dysk (np, w motywie z aparatem, tworzy mi sie osobny dysk I:) i nie bardzo wiem jak wrzucic muze na komsa ;/ niby jakieś oprogramowanie mam, ale kopiuje mi tylko pliki na marne 10 mb pamięci wbudowanej..
z gory dzięki za pomoc,
pozdrawiam, Mateusz.
_________________
Samsung E250 user.
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 35
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2007-08-16, 19:07   

Ustawienia - telefon - ustawienia USB i wybierz pamięć masowa. Wtedy po podłączeniu kabla będziesz miał dysk.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52