PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z kodem w SGH-T100


Problem z kodem w SGH-T100

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Problem z kodem w SGH-T100
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-06-18, 15:48   Problem z kodem w SGH-T100

Mam w/w telefon. Jest w Orange, wkładam kartę i jest napisane "Enter unlock code" co z nim jest?? Aparat jest zablokowany przez operatora, czy ma simlocka?? (na obudowie są znaczki Orange...)
Co zrobić i jak?
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
AdSense


lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-06-18, 16:18   

Uczeń, zadziwiasz mnie ..
ściagnij sobie simlocka .. na coś kupywaleś tornado .. ;/
^
 
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-06-24, 23:53   

lala166, już poszło :D Teraz jest inny problem... Z dnia na dzień po odsmoczeniu Samsuga telefon wyłączył się i nic... PO podpięciu do tornado zrobił sie biały LCD. CO zrobić??
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-06-25, 00:14   

biały lcd jest tylko pod tornado czy przy włączaniu też .. ?

.. Zerknij załącznik
^
 
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-06-25, 00:23   

tylko po podłączeniu. ale czasem i nic nie ma po tym jak kliknę conect... zero reakcji.

[ Dodano: 2007-06-25, 00:24 ]
o a teraz jak podpiąłem to niby ładuje baterie i się się włącza(razem z bateria)
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 01:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 11:54
Brak nowych postów Czy starego a1018s da się odblokować ... forresty Simlock 0 2015-11-23, 13:50
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 07:52