PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z Samsungiem i620


Problem z Samsungiem i620

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Problem z Samsungiem i620
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
szmatrix 
Nowicjusz


Telefon: Iphone 3G
Operator: Orange
Dołączył: 04 Paź 2006
Posty: 11
Wysłany: 2008-10-16, 16:58   Problem z Samsungiem i620

Więc dostałem dzisiaj nowiutkiego i620 ładny lecz trochę duży. Więc zaintalowałem w nim polską nie oficjanlą nakładkę na system. Nic się nie spolszczyło więc pomyślałem zrobię reset telefonu i będzie wszystko ok a jak nie to trudno nie działa. Włączyłem wyłączyłem telefon i jak teraz jest biały ekran z napisem Ultra Messaging tak cały czas. Co mam robić? Nie chcę już od razu nieść aby naprawili pewnie jeszcze nie wiadomo za jakie pieniądze i za ile... Proszę o szybką pomoc
^
 
     
AdSense


GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 27
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-10-16, 17:29   

Nowe oprogramowanie powinno pomóc przez tą nakładkę pewnie doszło do uszkodzenia oprogramowania.
^
 
  Skype
     
szmatrix 
Nowicjusz


Telefon: Iphone 3G
Operator: Orange
Dołączył: 04 Paź 2006
Posty: 11
Wysłany: 2008-10-16, 17:32   

Dobrze a skąd takowe wziąść? Proszę podaj stronę albo chociaż sam soft i co zrobić aby go naprawić bo nie mam zielonego pojęcia.... Bardzo proszę to ważne.
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 27
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-10-16, 17:57   

Jeśli nie masz o tym zielonego pojęcia to zostaje tylko wizyta w serwisie do wgrania softu potrzebujesz boxa.
^
 
  Skype
     
szmatrix 
Nowicjusz


Telefon: Iphone 3G
Operator: Orange
Dołączył: 04 Paź 2006
Posty: 11
Wysłany: 2008-10-16, 18:03   

Ok poradziłbym sobie ale proszę pomóż mi znaleźć ten soft do tego modelu wszędzie szukałem i nic. A czy z tym boxem to jest pewne? Bo np. do i600 jest nie potrzebny można zrobić poprzez kabel USB
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 19:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 01:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 11:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 07:52