PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z wibrcja sgh-x600


Problem z wibrcja sgh-x600

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Problem z wibrcja sgh-x600
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
dacquin 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6610
Operator: Plus
Wiek: 32
Dołączył: 27 Lut 2005
Posty: 1
Skąd: Łódź
  Wysłany: 2005-03-04, 21:53   Problem z wibrcja sgh-x600

Witam!
Otoz nie ma wibracji, a zamiast tego, gdy powinna dzialac wibra, dziala glosnik ( ten od rozmowy ) wydajac slabo slyszalny dzwiek :evil: . Rozebralem telefon ale nie widzialem na plytce silniczka wibracyjnego :shock: , wiem, ze jestem nowy, ale takie cos jeszcze bym odroznil ( chyba :oops: ). Czy w tym telefonie wibracja jest w baterii? Nie mam pomyslu, jak to naprawic. Moze Wy cos wymyslicie. Z gory dziekuje.
^
 
 
 
AdSense


borek59
Nowicjusz


Telefon: Samsung
Operator: Era
Dołączył: 04 Wrz 2005
Posty: 5
Wysłany: 2005-09-25, 21:46   

Mam ten sam problem. Po spotkaniu telefonu z betonowym chodnikiem wibra parę razy zadziałała. Potem zachrobotała i więcej jej nie poczułem. Jeśli jest w baterii to wymiana załatwiła by problem. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam!
Ps. Wgrałem nowy soft z dzwonkami w których działa wibra i cieszyłem sie 2 dni (tak to bywa jak się ma drewniane łapy)
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2005-09-27, 00:43   

a nie pomysleliscie ze to moze byc tak jak z sonym ze buzer robi jednoczesnie za vibre ?? i jego wymiana naprawia jej brak ? ;)
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
 
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-09-27, 15:25   

dacquin, a wiec w sgh-x600 wibracja jest polaczona tasma z buzzerem i do plyty przez zlacze 4 pinowe.
takie srebrne "wygladajace jak bateria pastylka" to jest wibra i ona czesto sie zacina proponuje wyjac ja i opukac sprawdzajac czy moze juz dziala lub poprostu wymienic ;)

mialem dokladnie taki telefon do roboty z takim przypadkiem :]
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
 
borek59
Nowicjusz


Telefon: Samsung
Operator: Era
Dołączył: 04 Wrz 2005
Posty: 5
Wysłany: 2005-09-28, 22:00   

@m_arti21 dzięki za podpowiedź. Rano się biorę do roboty. Mam nadzieję, że ją uruchomie! Pozdro!
^
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52