PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > samsung A300 nie włacza sie


samsung A300 nie włacza sie

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » samsung A300 nie włacza sie
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
poochone 
Wie co mówi



Telefon: cegła
Operator: Heyah
Pomógł: 13 razy
Dołączył: 06 Kwi 2005
Posty: 302
Skąd: UK
Wysłany: 2005-07-23, 09:02   samsung A300 nie włacza sie

witam dostałem w swoje rece A300 telefon ten sie nie włacza nie był zalany nie było w nim grzebane wymyłem go wygrzałem co moge dalej zrobic
^
 
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-07-23, 11:00   

Wgrac soft.
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-23, 11:55   

tu jest jedna serwisówka
a tu jest druga serwisówka

może cie sie przydadzą :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
RRX 
Nowicjusz


Telefon: 6230
Dołączył: 23 Lip 2005
Posty: 3
Skąd: Tarnow
Wysłany: 2005-07-23, 16:49   

Witam
skad mozna pobrac oryginalny soft do Samsunga A300 ??
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-07-23, 20:00   

Kliknij TUTAJ po soft do S300A
^
 
 
     
RRX 
Nowicjusz


Telefon: 6230
Dołączył: 23 Lip 2005
Posty: 3
Skąd: Tarnow
Wysłany: 2005-07-23, 20:04   

nic na google nieznalazlem
jakbym znalazl to bym niepisal postu
potrzebuje flash zebym mogl zrobic tornadem
Jeszcze mam pytanko jak zapomoca tornada zmienic imei w a300
bo mam same zera i mi sie tel wylancza po sekundzie
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-07-23, 23:50   

Jak masz boxa to lec na support.
^
 
 
     
RRX 
Nowicjusz


Telefon: 6230
Dołączył: 23 Lip 2005
Posty: 3
Skąd: Tarnow
Wysłany: 2005-07-24, 09:33   

Mam Boxa tylko niewiem jak na nim wrzucic IMEIa niemam takiej opcji do tego modelu telefonu
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Samsung S4 czy S3 jardin64 Samsung 9 2013-10-08, 21:10
Brak nowych postów Samsung i9300 Galaxy S3 - zbita szybka _Brutus Samsung 4 2014-01-31, 18:56
Brak nowych postów samsung galaxy s3 krótko trzyma bateria kiepski Samsung 5 2014-02-15, 13:49
Brak nowych postów Samsung Galaxy Xcover 3 Misiork Samsung 0 2015-03-13, 18:31
Brak nowych postów Samsung galaxy s3 michal1999r Samsung 5 2015-08-22, 15:49