PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Samsung C100 -Poł.zakonczone ;(


Samsung C100 -Poł.zakonczone ;(

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Samsung C100 -Poł.zakonczone ;(
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
querke 
Nowicjusz


Telefon: 6030
Operator: Era
Dołączył: 22 Lip 2005
Posty: 9
Skąd: Płock
Wysłany: 2005-07-28, 12:55   Samsung C100 -Poł.zakonczone ;(

Witam. Jestem nowym użytkownikiem waszego forum i chciałem się poradzic. Niedawno zdjąłem simlocka z samsunga c100 (kodem). Skorzystałem z opisu który znalazłem na tym forum

(http://forum.pasjagsm.pl/tematy21/simlock-w-samsungu-c100-z-okazji-200-postu-vt2612.htm) .
Początkowo telefon był używany w sieci Plus. Obecnie jest w nim karta sieci ERA.

Moim problemem jest to ze podczas połączenia do kilku numerów następuje samoczynne rozłączenie. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Może macie jakis pomysl dlaczego tak może się dziać i jak się pozbyc tego problemu. Pozdrawiam.
^
 
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-07-28, 15:23   

Moze masz simke walnieta zobacz na tej z Plusa czy dziala.
^
 
 
     
RBuzz 
Nowicjusz



Telefon: srebrny
Wiek: 106
Dołączył: 20 Lip 2005
Posty: 3
Skąd: Chiny
Wysłany: 2005-07-29, 10:12   

"Do kilku numerów"? Na raz? Znaczy się jeden zawieszasz, a z drugim gadasz?Czy kilka rozmów po włączeniu telefonu? Sprecyzuj...
Rada dobra na wszystko - Kup kabel, albo pożycz i zrób flash firmware'u...
W razie czego służe dobrą radą... po wakacjach... za jakieś dwa tygodnie...
Pozdrawiam
_________________
Pomóż Policji - pobij się sam!!!
^
 
     
querke 
Nowicjusz


Telefon: 6030
Operator: Era
Dołączył: 22 Lip 2005
Posty: 9
Skąd: Płock
Wysłany: 2005-07-29, 13:46   

Chodzi mi o to ze dzwonię do każdej osoby oddzielnie i tak się dzieje. Na karcie plusa nic się nie dzieję… all działa poprawnie.
Gdy w telefonie znajduje się simka ery niektóre numery się zacinają „Pol .zakończone” lecz znalazłem na to już pewien sposób.
Wystarczy ze usunie się wybrany numer z karty sim i ponownie się go zapisze także na tarte sim i wtedy już nie ma tego problemu.
Może błąd ten jest wywołany tym ze all numery które znajdują się na sim(era) były kopiowana z simki plusa przez stara nokie opcja.

(Kopiuj wszystkie numery z sim na tel. a potem z tel. na sim ) Sam już nie wiem.

Pozdrawiam.
^
 
 
     
fenek2 
Nowicjusz



Telefon: Samsung
Wiek: 28
Dołączył: 21 Sie 2005
Posty: 8
Skąd: Garwolin
Wysłany: 2005-08-21, 14:21   

Siemnko może poprostu masz włączone zastrzeżnie nr
Usługi sieci- Indetyfikacja-i ustaw na domyślna lub wyślji nr prawdopodobnie pomoże daj znac czy pomogło
_________________
Samsung c100, C100XXDA2+Mod by drupik+ukryte menu
Wiecie jak się nazywa Ruski ksiadz?
- Pop.
A wiecie jak się nazywa Ruski organista?
- Pop music...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Samsung S4 czy S3 jardin64 Samsung 9 2013-10-08, 21:10
Brak nowych postów Samsung i9300 Galaxy S3 - zbita szybka _Brutus Samsung 4 2014-01-31, 18:56
Brak nowych postów samsung galaxy s3 krótko trzyma bateria kiepski Samsung 5 2014-02-15, 13:49
Brak nowych postów Samsung Galaxy Xcover 3 Misiork Samsung 0 2015-03-13, 18:31
Brak nowych postów Samsung galaxy s3 michal1999r Samsung 5 2015-08-22, 15:49